בדוק שמורן יעשה אורנג' בשביל לקבל תחבילה שלהם
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
הוא כבר באורנג לא ? פשוט הטלפון עוקל אני לא יודע, אני מכחיש שכל הסדרות האלה בספרדית קיימות
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook חחחחחחחח אין בינינו אפילו שנה הפרש ! אבל היא בכל זאת הולכת לישון מוקדם לא 8 10 ככה נראה לי במצב טוב מיזאת חברה שך? מאיזה כיתה
יא6
quote:Originally posted by DjChook יא6 תשבעעעעעעעעעעעעעעע מי? ליטל?
מה ליטל דניאל
quote:Originally posted by DjChook מה ליטל דניאל איזה דניאל @?!#
צח יא קקי ! טוב לראות אותך פה אחי קיצר אני חשבתי באמת לעשות את זה אבל כמו שחן אמר אני כבר באורנג' סעמ'ק ... בכל אופן בפורים מייה שלי !!! אני נראה לי יתחיל לאסוף את המדבקות ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by Shahar איזה דניאל @?!# כמה דניאל כבר יש ב יא 6?! אתה משגע את חן נראה לי!!!
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter אתה משגע את חן נראה לי!!! אורן, שחר, עכשיו אתם מבינים מה קורה לי ?!
quote:Originally posted by DjChook אורן, שחר, עכשיו אתם מבינים מה קורה לי ?! גם שחר הזה יושב לי על העצבים ומנגן עליהם עובדה אני לא חולה כמוך!!
בוא נגיד שהוא משגע אותי יותר ? ההיסטורי שלנו באייסיקיו הודעה של חן הודעה של שחר הודעה של שחר הודעה של שחר הודעה של שחר שמפצירה בעובדה שהוא שלח הודעות ואני לא עונה לו שחר אתה לחוץץץץץץץץ