quote:Originally posted by elad11 אוף נו איך אני מעלה תמונה גם לי יש משו סגנון משו חמוד כזה מה הבעיה תעלה את התמונה לאיפשהוא ואז שים את הכתובת של איפה שהעלת בכפתור IMG או שפשוט שים אותה בין [IMG] הכתובת שהעלתה אליה [/IMG.] רק בלי הנקודה בסוגריים השניים שעשיתי
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike מה הבעיה תעלה את התמונה לאיפשהוא ואז שים את הכתובת של איפה שהעלת בכפתור IMG או שפשוט שים אותה בין [IMG] הכתובת שהעלתה אליה [/IMG.] רק בלי הנקודה בסוגריים השניים שעשיתי השאלה שלי זה לאן להעלות...
___________________ <<< elad11 >>> Layo & Bushwacka - Love Story (Original Mix) .מומלץ בחום -----------
חחחח אני זוכר שהייתי בהופעה שלו לפני שנתיים בהאנגר הוא נתן איזה 4 גירסאות של סנדסטרום!! זה היה פשוט מעצבן
___________________ Never again.
quote:Originally posted by elad11 השאלה שלי זה לאן להעלות... נראה לי חן יכול לעזור לך בקטע הזה ...
?חן יש מצב אני שולח לך תמונה ותעלה אותה