הרבה מזל"ט היום והרבה בהצלחה מחר!
___________________ Check My Music
מזל טוב אחי !!!! ובהצלחה מחר אני יהיה בצבא...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
מזל טוב אח שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד חודשיים ויש מצב גם לבנות עליך בנסיעות לעודד לתומר השתחרר אתמול והיינו אמורים לנסוע לעודד היום אבל תומר סטלן רציני... אז בקטנה עוד 6 ימים למניאק בשבילי ובהצלחה מחר!!! יש לי מבחן עד שעה 2 ככה... אז מיד אחרי זה אני יבוא לראות... אני מקווה שאני לא יפספס
___________________ .
מזל טוב אחי!! תתחיל להכין דיסקים לאוטו..
quote:Originally posted by Trance man מזל טוב אחי!! תתחיל להכין דיסקים לאוטו.. חחח זה דבר ראשון שעשיתי שקניתי אוטו ישררררררר התחלתי ליצרוב
quote:Originally posted by warpedd_ מזל טוב אח שלי תתחדש ותתחיל לספור לאחור ד"א מה זה כל האנשים בפורום ב11 בבוקר? אני לא יודעת מה עם אחרים אבל לקחתי לעצמי היום יום חופש מבית ספר (עזוב שכל מה יש לי היום זה רק שעה אנגלית כי כל השאר התבטל)
אני פשוט סיימתי ב 11 חחח
___________________ Never again.
חחח אני התחלתי ב 10 :]]
quote:Originally posted by Sniper חחח אני התחלתי ב 10 :]] חחחחחחחח סטלן!! אז כנראה שאתה לא מהחבר'ה שתומר התייחס אליהם אני גם קמתי רק ב 11... אבל לא היה לי כוח להכנס לפה... אולי אני לא מכור אחרי הכל וטלי... בהצלחה בטסט!!!! תבקשי להיות שניה
זה לא עניין של מיקום זה עניין של מחשוף