Originally posted by NyKoN
איזה עיתוי
ביום שישי הזה יש לחבר הכי טוב שלי ז"ל אזכרה
הוא מת מסרטן לפני 3 שנים
זה נורא
מצטער לשמוע אחי
תהיה חזק בשבילו...
Feb-28-2003 19:40
Sniper
Markus Schulz Addict
Registered: Mar 2002
דוגרי התחלתי ליקרוא והפסקתי כי הנושא הזה ממש רגיש אצלי אני עם דמעות בעיניים כי לאח שלי לפני שנתיים או שלוש גילו סרטן למזלו זה היה רק ההתחלה ומצאו אתזה אפילו שזה עוד לא היתפתח אבל אני לא ישכח תימים האלה שאמא שלי פשוט לא דיברה לא אכלה לא שתתה כל היום ישבה בסלון עם עיינים כבדות לא ישנה בלילות ואבא שלי גם וכמה שניסו להסתיר את זה ממני
אחי ביקש ממההורים שלי לא לספר לי על זה כי הוא יודע כמה אני רגיש וכמה אני אוהב אותו ואני יהיה מוכן למות בשבילו
קיצר עכשיו ברוך השם הוא בריא והחלים הוא עדיין במעקב מין הסתם שנתיים בלי זה.. זה משמח אותי אבל כל פעם שאני קורא\שומע אני ניכנס לדיכאונות והעיינים שלי ממש דומעות כמו עכשיו...
בכל אופן זזתי לישון
לילה טוב לכם
Mar-01-2003 03:47
luckystrike
it's getting late . . .
Registered: Apr 2001
quote:
Originally posted by Sniper
דוגרי התחלתי ליקרוא והפסקתי כי הנושא הזה ממש רגיש אצלי אני עם דמעות בעיניים כי לאח שלי לפני שנתיים או שלוש גילו סרטן למזלו זה היה רק ההתחלה ומצאו אתזה אפילו שזה עוד לא היתפתח אבל אני לא ישכח תימים האלה שאמא שלי פשוט לא דיברה לא אכלה לא שתתה כל היום ישבה בסלון עם עיינים כבדות לא ישנה בלילות ואבא שלי גם וכמה שניסו להסתיר את זה ממני
אחי ביקש ממההורים שלי לא לספר לי על זה כי הוא יודע כמה אני רגיש וכמה אני אוהב אותו ואני יהיה מוכן למות בשבילו
קיצר עכשיו ברוך השם הוא בריא והחלים הוא עדיין במעקב מין הסתם שנתיים בלי זה.. זה משמח אותי אבל כל פעם שאני קורא\שומע אני ניכנס לדיכאונות והעיינים שלי ממש דומעות כמו עכשיו...
בכל אופן זזתי לישון
לילה טוב לכם
פששש אחי ... ואללה מזל שבסוף הוא התגבר
מחלה מזדיינת ...
שיהיה טוב ...
Mar-01-2003 16:36
itamarsan
Hard and Uplifting=Life
Registered: Jul 2002
מעציבבב מאוד
טוב אני מתאר לעצמי שיש עוד המון סיפורים כאלו ביום יום וזה באמת עצוב למי שקורה המקרים האלו הגורל באמת מתאכזר עליו
Mar-01-2003 16:56
Flotser
|Roots| Addict
Registered: Nov 2001
כן סיפור עצוב
ואיך הפחיד אותי הקטע עם הסרטן בגב,
למה גם לי יש כאבים, חשבתי יש לכולם...
טוב לא חשוב