רמז ? מפתאום... חס וחלילה שאני ירצה חתימה פצצתית כמו שיש לכולם [ מחמאות עוזרות בקידום בתור ? ] חס וחלילה שאני ירצה שאורן יכין לי חתימה מגניבה [ פליזזזז ]
quote:Originally posted by KrazyDJs רמז ? מפתאום... חס וחלילה שאני ירצה חתימה פצצתית כמו שיש לכולם [ מחמאות עוזרות בקידום בתור ? ] חס וחלילה שאני ירצה שאורן יכין לי חתימה מגניבה [ פליזזזז ] חחח אתה חמוד אבל מעצבן... חנפנות לא תביא אותך לשום מקום
quote:Originally posted by Hell_Copter משהו מאוד מוזר (הנוער של היום) קורה פה חחחח לא יודע למה אבל עכשיו זה הצחיק אותי..
זה אתר שנתנו לו לאחסן שם דברים אבל איך התמונה...? לא פצצה?
אני לא מבין מה התלהבת ממנה ? הוא בסך הכל לקח כמה אפקטים לאיזה בסיס קיים ועשה את זה בכמה צורות סימטרי זה לא איזה עבודת אומן
___________________ Never again.
הוא עשה את זה מאיזה תמונת מקור אני יבקש ממנו את הלינק ואז תראה למה התלהבתי מזה
quote:Originally posted by TinkerbeL תתחדש גם לי יש חתימה חדשה! ואף אחד לא שם לב חח....! אני שמתי לב וחשבתי שהיא ישנה