חחח הכי ליגה לעשות סנדויץ קח חבר תחזיקו כזה ידיים ותעטפו מישהי בלי לשאול בלי לחשבן בלי כלום כוס אמא שלה ושל דודה שלה
___________________ "No Sane man will dance." - Cicero (106-43 B.C.)
quote:Originally posted by DjNumShum חחח הכי ליגה לעשות סנדויץ קח חבר תחזיקו כזה ידיים ותעטפו מישהי בלי לשאול בלי לחשבן בלי כלום כוס אמא שלה ושל דודה שלה חחחחחחחחחחחחחח
quote:Originally posted by DjNumShum חחח הכי ליגה לעשות סנדויץ קח חבר תחזיקו כזה ידיים ותעטפו מישהי בלי לשאול בלי לחשבן בלי כלום כוס אמא שלה ושל דודה שלה חחח יצא לי להעטף על ידי שתי בנות ..אבל פתאום אני קולט איך כל אחת נראית.. בנים לא זורמים אין מושג כזה במילון
רועי אתה בטוח שזאת לא הסמיטריילר מה TLV? לא יודע היית שיכור אולי אתה לא זוכר בכל מקרה אלעד מה שאמרת פעם איזה אחת עשתה לי את זה יא אללה השק ביצים שלי נהיה בגודל של כדורגל אלוהים לא יכולתי ללכת יומיים אני לא צוחק הייתי צריך לשים על זה טונות של קרח....
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
כשאני יתקל בתופעה..תהיו בטוחים שאני יחזור אליכם עם תשובה בינתיים יש לי קצת זמן להגיע לגיל 18... כי עד אז... כל הבנות...( טוב, לא נכליל...רוב הבנות) במילה אחת - בעעעעעעעעעעעעעעעעעע
יש משפט חזק שאומר "אין בת שלא נותנת, יש בן שלא לוקח" שאני אומר תמשפט הזה אני מתכוון שאם תשקיע קצת יש מצב שתקבל תמורה אתה יכול לקבל הרבה רק אם תדע באיזה דרך להשיג את זה נ.ב הוא לא כ"כ נכון כי באמת יש בנות שלא נותנות :] אז אני לא מכליל
quote:Originally posted by Sniper יש משפט חזק שאומר "אין בת שלא נותנת, יש בן שלא לוקח" שאני אומר תמשפט הזה אני מתכוון שאם תשקיע קצת יש מצב שתקבל תמורה אתה יכול לקבל הרבה רק אם תדע באיזה דרך להשיג את זה נ.ב הוא לא כ"כ נכון כי באמת יש בנות שלא נותנות :] אז אני לא מכליל אממממממ...... מעניין.. אני דווקא בנוגע לזה כן הייתי מכלילה...
quote:Originally posted by Tarantula אני דווקא בנוגע לזה כן הייתי מכלילה... NOPE ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike NOPE ... אאווויששש, שתוק אתה גם כן, יא מתעלם שכמוך
quote:Originally posted by Scorchio רועי אתה בטוח שזאת לא הסמיטריילר מה TLV? לא יודע היית שיכור אולי אתה לא זוכר לך תזדיין.. עד ששכחתי מזה אתה בא ומזכיר לי quote:Originally posted by Scorchio פעם איזה אחת עשתה לי את זה יא אללה השק ביצים שלי נהיה בגודל של כדורגל אלוהים לא יכולתי ללכת יומיים אני לא צוחק הייתי צריך לשים על זה טונות של קרח.... מגיע לך !!!!!!
___________________ .
quote:Originally posted by Tarantula אאווויששש, שתוק אתה גם כן, יא מתעלם שכמוך BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ממממאאאארררריייצצצצצהצהצהצהצהצההצה
מי אלו?