תחדש אח"ש חתימה סוף הדרך...
תתחדש אחי יצא בן זונה
quote:Originally posted by DjChook חחח מסכן פעם הוא היה מכין חתימות היום הוא גם ממציא שמות ? מה הלאה ? אחראי ססמאות ? שמזכיר לי, רועי אני צריך לדבר איתך לא, אני חשבתי על הכינוי הזה אבל הוא עזר לי לבחור כי היו הרבה אפשרויות! ולמה סתם להגיד, זה לא נתון לוויכוח אפילו שהאווטר שלי הכי יפה.....
רונן, ההודעה הייתה בתגובה ל CLUBBER@WORK
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook רונן, ההודעה הייתה בתגובה ל CLUBBER@WORK אהממ, קוראים לי ירון אחי! מה נסגר איתך?
quote:Originally posted by Sm0keMachine ולמה סתם להגיד, זה לא נתון לוויכוח אפילו שהאווטר שלי הכי יפה..... הזאת באווטר פצצה... אבל בחתימה שלך היא נראית הכי סופנית!!!!
___________________ .
ירון, ידעתי חחח ההודעה הזאתי הגיעה עכשיו , המחשב היה תקוע בשליחה רועי, תודה שאתה אוהב את ה AVATAR שלי
quote:Originally posted by DjChook רועי, תודה שאתה אוהב את ה AVATAR שלי אני אוהב כל דבר שתשים אם זאת לא המגעילה ההיא...!!!!!!! על זה רצית לדבר איתי!?
תחדש אחי ! היא פשוט פאקינג מדהימה.... איזה פצצה אלוהים ... שנה אפשר להסתכל על החתימה שלך קיצר אורן - אתה תותח ועדיין לא עשית לי ! אני כבר שנה צריך לשלוח לך את הפרטים והכל ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחח תתחדש אחי מזה fapped ?!