Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > I'm in the army now
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
itamarsan
Hard and Uplifting=Life

Registered: Jul 2002

quote:
Originally posted by KrazyDJs
בהצלחה אחי..תהנה כמה שאפשר שם...

אישששששש איזה אופטימי אתה ואאללה אהבתי
בכול מיקרה בהצלחה לךך בן אדם ועל תיהיה שבוזזז

Old Post Mar-23-2003 21:40  Israel
Click Here to See the Profile for itamarsan Click here to Send itamarsan a Private Message Visit itamarsan's homepage! Add itamarsan to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by DjChook
מורן אני אשמור את המספר שלך בפלא להרבההה זמן

חחחחחחחח גם אני ישמור אותו:]]
חהחהחהחה

בכל אופן אופיר אחי שיהיה בהצלחה גבררר
אני יודיע לך על מצב הבנות בסביבה:]]
אוהבתך!!! ושמור על עצמך

Old Post Mar-24-2003 11:49 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by itamarsan
אישששששש איזה אופטימי אתה ואאללה אהבתי

בטח אופטימי ...

אפשר גם להנות בצבא..אני חושב...

לי תאמת לא אכפת...

יש לי עוד מ-ל-א זמן...[ 5 שנים ]
אז חפיף...

Old Post Mar-24-2003 18:40  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Gil Shwarts
Guest

Registered: Not Yet
אם כבר מזכירים צעירות
באפריל אני מקבל סמ"ר!!!!
איזה כיף לי
עד מתי אוגוסט 00?????
מורן, אני סומך עלייך על קימבונים למינהם
קלאבר...
אחי, 3 שנים יכולות להיתקע או לטוס
כמו שהיה אצלי
הכל תלוי באיך אתה מסתכל על זה

Old Post Mar-24-2003 19:45 
Add  to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by Gil Shwarts
אם כבר מזכירים צעירות
באפריל אני מקבל סמ"ר!!!!
איזה כיף לי
עד מתי אוגוסט 00?????

מאנייק !
סעמ'ק אמרו לי יקדימו את הסמל ולא עושים עם זה כלום ...
ארררררררר...

גם ככה אני הולך רק עם מדי ב' ובלי דרגות מעצבנות אבל עדיין !
לפחות לשקל של המשכורת !
חחח

Old Post Mar-25-2003 17:53  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
clubber@work
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2002

טוב יצאתי רבעוש אבל היה לי הרבה בלאגן בשבוע הזה - נכנסנו לעשות את השרשרת חיול והכל הלך טוב עד שהגעתי לרופא - הוא בודק אותי ומוצא לי "רשרוש בלב"
ושולח אותי לרופא מומחה - אי ועוד 30 איש ככה מחכים לו 6 שעות ובסוף מסתבר שהוא לא הגיע בכלל ואנחנו צריכים ללכת מחר
ישנים בבקו"ם מתעוררים ב5 עושים מסדרים מעפנים כאלה והולכים לרופא - מסתבר שהוא מגיע רק ב1 אז בינתיים פול עבודות רס"ר
ובשעה 8 פינו את כל גולני לפלס - ואמרו לנו שיצא עוד אוטובוס לשם יותר מאוחר - מגיעים לרופא - הוא בודק אותי ואומר שאני צריך ללכת לעשות אקו-לב בצריפין - ואז אני אומר לו שאני צריך להתפנות היום - ושזה היה לי שהייתי קטן ועבר מזמן - אז הוא בכל זאת רושם "כשיר" ומבטל את ההפניה יוצאים מהרופא - מסתבר שהאוטובוס יצא 10 דקות קודם ולכן אנחנו נשארים עוד יום בבקו"ם - רק שהפעם אנחנו לא בפלוגה ה' (פלוגת אנשים בלי פרופיל ובעיות רפואיות) אלא בפלוגה א' (מחכים לפינוי) ההבדל בניהם הוא שפלוגה ה' לא עושה תורניות בכלל ונותנים להם לישון עד מאוחר
פתאום באה איזה מכ"ית (רב"טית בכלל) שנראית די טוב פתאום כל המסדר - כוסית איזה סקסית וכאלה - ההיא מסתובבת ומתחילה לצעוק עלינו:"אם עוד פעם תיזרקו לי מילים כשאני עוברת אתם תלכו למעצר" ומתחילה לתת לנו הקשבים - ובמקום להגיד:"לקבלת המפקדת המחלקה תמתח להקשב" - אנחנו אומרים:"לקבלת הרב"טית המחלקה תמתח להקשב" ובמקום לצעוק הקשב צועקים הקשיבי וכאלה קיצר ההיא מתחילה להתעצבן היא שניה מסתובבת כולנו מתיישבים על הריצפה - היא מסתכלת עלינו עוד שניה בוכה והלכה משם
קיצר כל היום עובר ממש לאט - הולכים לישון - יורד מלא גשם וברד - מחליטים לא לשמור בלילה והולכים לישון מתעוררים יחסית מאוחר (6)
עוד מסדר ארוחת בוקר והולכים לסככת פינויים מחכים שם - פתאום בא המפקד ואומר:"היתה בעיה אין לכם פינוי היום - לכו לתורנות מטבח"
קיצר הרגו אותנו שם 4 שעות של גירוד סירים וניקיונות מגעילים (כמעט הבאתי מכות לזה שהיה אחראי עלינו) בקיצור מסיימים
עוד מסדר עושים צחוקים על המפקדים מתחילים לא לבוא לשאר המסדרים בערב שיחה עם המ"פ - שאומר שאנחנו מפונים ביום ראשון רק ועד אז אנחנו בבקו"ם - קיצר בלילה אני חושב איך להשיג גימלים כדי לא להישאר שם עוד לילה כי זה המקום הכי מעפן בארץ - שוב לא שומרים בלילה
וכשמנסים להעיר אותי (המ"כים) אני אומר להם שאני רוצה לראות חו"פל אז אומרים לי אחרי הארוחת בוקר - אוכלים חוזרים שוב פעם אני מבקש לראות חו"פל ואומרים לי אחרי המסדר פינויים - בסוף מחליטים לשלוח אותנו הביתה אבל עד שזה יקרה נותנים לנו שוב עבודות רס"ר
וזהו נוסעים הביתה יום ראשון צריך להיות בצומת גולני - בערב יש את הגיבוש ואני רק מקווה שבטירונות יהיה יותר טוב מאשר בבקו"ם המגעיל הזה

נ.ב
אם מישהו יודע איך להשיג פטורים מתורנות מטבח אני אשמח לשמוע - וגם אם מישהו יכול להשיג לי כאלה (מורן בעיקר נראה לי ) אני חיייייייייייב!

Old Post Mar-27-2003 10:44  Israel
Click Here to See the Profile for clubber@work Click here to Send clubber@work a Private Message Add clubber@work to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MasterP
/\$$ /\/\a$T3R

Registered: Nov 2002

וואי אחי איזה צעירות.. איזה בית זונות עושים למפקדים בבקו"ם אני נזכר בזה עכשיו איזה צחוק...
קיצר אחי סחטיין על הגיוס לגולני גם חבר טוב שלי בגולני הוא בפלחיק.
אני עכשיו חזרתי מ-21 מעפן בטירוף אין לך מושג כמה זין מקבלים בצבא ואני עוד ג'ובניק אינעל העולם אני יספר על זה בטרד אחר.
קיצר אחי קח את זה באייזי ובהצלחה בשירות ובעיקר ביחטיות.
אתה לא רוצה להיתקע בגדודים תתן שם את הכל כמו שאתה יודע.

יאללה אחי

Old Post Mar-27-2003 13:08  Israel
Click Here to See the Profile for MasterP Click here to Send MasterP a Private Message Add MasterP to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yahel222
Psytrance Addict

Registered: Oct 2001

יו יו איזה צעיר מתלהב מלעשות שטויות בבקו"ם
שמע המפקדים שם הם סתם כי עד שאתה לא בטירונות אתה לא ממש חייל
אין להם מה לעשות לך מבין
ותגיד תודה שלא היית בפלוגה ב כי זה הכי חרא ואני הייתי בכל הפלוגות (חוץ מפלוגה מ בני זונות הם סתם דופק להם הפז"מ והם רק בבית)
ו א זה עוד יחסית סבבה

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה
ואתה תבכה עוד הרבה בטירונות ובאימון ובקו ובעוד 3 שנים של שמירה 8 8 (אם תישאר בגדודים...)

ומורן להוציא גימלים בביה"ח זה לא בעיה כל אחד מקבל 6
בטוח לא 7 כי הביה"ח לא רוצה להתחיל להעביר לרמ 2 אז זה תמיד 6
הבעיה אחרי זה זה הכסף אם באת בלי הפניה מקצין עיר או משהו

Old Post Mar-27-2003 16:46  Israel
Click Here to See the Profile for yahel222 Click here to Send yahel222 a Private Message Add yahel222 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

quote:
Originally posted by clubber@work
נ.ב
אם מישהו יודע איך להשיג פטורים מתורנות מטבח אני אשמח לשמוע - וגם אם מישהו יכול להשיג לי כאלה (מורן בעיקר נראה לי ) אני חיייייייייייב!

תארגן איזה חתך ביד שידמם קצת והנה לך פטור מתורנות מטבח

Old Post Mar-27-2003 17:44  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Gil Shwarts
Guest

Registered: Not Yet
quote:
Originally posted by clubber@work

נ.ב

בעיקרון אתה צריך לעשות במ"מ לפני המטבח
אתה צריך כבר ליצור קומבינות וחברים במרפאה שיכולים לארגן לך פטור...
אם אתה לא מצליח פשוט תגיד להם שאתה מקיא, משלשל ולוקח אנטיביוטיקה...
בקשר לאיזה סוג אנטיביוטיקה אני לא ממש יודע אבל תשאל את מורן הוא יגיד לך מה האנטיביוטיקה הכי קשה שיש

Old Post Mar-27-2003 18:01 
Add  to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by Gil Shwarts
בעיקרון אתה צריך לעשות במ"מ לפני המטבח
אתה צריך כבר ליצור קומבינות וחברים במרפאה שיכולים לארגן לך פטור...
אם אתה לא מצליח פשוט תגיד להם שאתה מקיא, משלשל ולוקח אנטיביוטיקה...
בקשר לאיזה סוג אנטיביוטיקה אני לא ממש יודע אבל תשאל את מורן הוא יגיד לך מה האנטיביוטיקה הכי קשה שיש

ברמת העיקרון גיל צודק - לפני כל תורנות מטבח
אתה חייב לעבור ב"ממ ואז הכי קל בעולם לצאת מזה ...

מה שנום-שום אמר לא כל כך נכון למה עם חתך קטן ביד אף אחד
לא הסתכל עלייך וישים זיין - מקסימום ישימו לך פלסטר וישלחו אותך
לקרצף במטבח ...
אבל מה שגיל אמר נכון - פשוט שואלים בבדיקה הזאת איך אתה מרגיש ואתה
עונה שיש לך שילשולים ביומיים האחרונים !
זהו בעיקרון זה מספיק ואסור להם לתת לך אישור לעבודה במטבח

אתה לא יכול להגזים ולהתחיל עם אנטיביוטיקות כי איך בכלל
קיבלת אותם אתה ההרי בצבא ?!?!
ואם במרפאה נתנו לך אותם אז לא היה לך אישור לעבוד במטבח
גם ככה ... קיצר - אתה פשוט אומר שיש לך שילשולים זה מספיק ...

ואחי בבקו"ם אפשר לעשות הכי בית זונות בעולם ...
אין מה להגיד לאף אחד לא אכפת שם ותאמין לי שהמכ"ית הזאת שאתה אומר
שהיא בכתה לא מסתכלת לכיוון שלכם בכלל
בשבילם זה צ'ופר להיות בבק"ום - כל היום לא לעשות כלום ולהתעסק עם צ'ונגים ...

Old Post Mar-27-2003 18:20  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

מסופח בקום אה...
יהיה טוב אח שלי... העיקר חזרת הביתה רבעוש... גם משהו

לא הבנתי אבל...
הרשרוש בלב שהיה לך... זה היה רציני והכל?
ואם כן אז למה הרופא סתם התעלם מזה?
יענו אני מבין שאתה רוצה ללכת לקרבי אבל שלא תסכן את עצמך...

Old Post Mar-27-2003 22:04 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > I'm in the army now
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 [2] 3 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackold holden id (repost) [2005] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMode feat. Aidan Lavelle - Rise [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:29.

Forum Rules: