ICQ LITE זה אייסיקייו ביזיון סעמק, אני לא מקבל ממנו עברית ל TRILLIAN (מירביליס פאגז) בכל מקרה, אלעד אם אתה רוצה פרטים על התוכנה דבר איתי
___________________ Never again.
quote:Originally posted by NyKoN לא נראה לי ששמת לב לבעיה הוא רוצה שהאייסיקיו שלו ישמור את ההיסטורי ואתה עכשיו מציע לו לעבור לאייסיקיו שלא שומר היסטורי :/ קיצר אחי תנסה למחוק את האייסיקיו לגמרי כולל מהרג'יסטרי ואח"כ תנסה להתקין שוב ותעבור ל2001 בי כבר מראה שאתה לא השתמשת בכלל ב ICQ LITE כי לי הוא שומר מעולה, כל מילה ומילה שאני רושם לאנשיימם באיסיקיו... פשוט צריכםי לבוחר תאופציה אתה יכל להשיג את התוכנה ב icq.com תוף 2 דקת אתה כבר מוצא... ICQ LITE גם תומך נהדר בעברית... לפחות אצלי ד"א אצלי יש ווינדוס באנגלית, ככה שהעברי תעובדת פרפקט [ מוזר..בעעע, הווינדוס של היום ] ולחבר שלי יש ווינדוס בעברית...בעעע העברי תבאיסיקיו פועלת חרא... תבין לבד...
quote:Originally posted by DjChook ICQ LITE זה אייסיקייו ביזיון סעמק, אני לא מקבל ממנו עברית ל TRILLIAN (מירביליס פאגז) בכל מקרה, אלעד אם אתה רוצה פרטים על התוכנה דבר איתי תודה אח שלי:P ניראה לי שאני יעבור לזה וזהו אני ידבר איתך על זה בהמשך היום
quote:Originally posted by NaOren טרילאן הזה של חן חרא דבר!!! או.... הבן דוד חזרר וב-ג-ד-ו-ל אורן, אתה בקושי יודע איפה נמצא הכפתור ריסט, שתוק וצ'מע, טריליאן בתור תחליף לאייסיקיו זה רעיון מטומטם מין הסתם אבל אם אתה משתמש ב MSN / YAHOO אז זה כבר משתלם או לאנשים שהאייסיקיו מת להם