יו אם מבטלים את יום שני זה הכי טוב בעולם יש לי מבחן בלשון ביום שני.. אם מבטלים יווווווו איזה סטייל
אחי בתכלס זה הכל שמות מפוצצים אלגברה גאומטריה אוקלידית טריגונומטריה קומבינטוריקה סטטיסטיקה חשבון דיפרנציאלי חשבון אינטגרלי הסתברות מטריצות אנליטית וקטורים לוגריתמים
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook אחי בתכלס זה הכל שמות מפוצצים אלגברה גאומטריה אוקלידית טריגונומטריה קומבינטוריקה סטטיסטיקה חשבון דיפרנציאלי חשבון אינטגרלי הסתברות מטריצות אנליטית וקטורים לוגריתמים פייייייי ברמה אחיייייייייייייייי נכון יוצא החופש דיי מוקדם ורציתי לשאול מישהו בא לבומבומלהה?????
quote:Originally posted by DjChook When I come to think about it.... יש לי מגן בחיבור יום שני חחחחחחח שווווווווווווווק מצטער לאכזב אותך אבל יהיה לך המגן... לי אמור להיות באנגלית מחר... ויהיה כמתוכנן אז גם לך יהיה סביר להניח
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter מצטער לאכזב אותך אבל יהיה לך המגן... לי אמור להיות באנגלית מחר... ויהיה כמתוכנן אז גם לך יהיה סביר להניח ולנו יש חופש
אתם מריחים את הריח של הקיץ באוויר? או שזה רק אני?
quote:Originally posted by Tarantula אתם מריחים את הריח של הקיץ באוויר? או שזה רק אני? רק את אני מריח תריח של המצות
quote:Originally posted by KrazyDJs רק את אני מריח תריח של המצות כבר? ביאאחחסס מצות.. מפוצץ לך את כל הבטן...
אבל משום מה יש בנות שעדיין מסרבות להוריד שערות ממקומות קייציים ובכל זאת מגיעות עם גופיות בטן איכסססססססססס ולא תגידו לא נראות טוב כוסיות בלאח
גם אני לא סובל מצות פשוט ההורים שלי הרגע חזרו מקניות אם ראיתי איזה 2 ארגזים עם מצות בעעעע בא לי עכשיו על איזה במבה