סיסי בתכלס אני לא מבין מה הבעיה.. זה כאילו מה זה קרוב.. קופצים לא נהנים חוזרים
___________________ Never again.
quote:סיסי, אם את לא מגיעה, אני בא עד אלייך כדי להרביץ לך!!!! חופשי, רק לא בשתיים וחצי בלילה ס'דר? quote:מה זה?!!??! עם מי אני אמור להשתגע ליד המשאית של הום מגה אם לא איתך!?!??! אה?!?!?! אה?!?!?!?!?! ליד? ליד? אם אני באה, אנחנו על המשאית! quote:כנראה שגם אני יוותר על המצעד ... עוד סיבה טובה לא לבוא למצעד! quote: סיסי בתכלס אני לא מבין מה הבעיה.. זה כאילו מה זה קרוב.. קופצים לא נהנים חוזרים לא נכנעת ללחץ לחברתי!!!!!!!!!!!!!!!
טוב בגלל שנדחה וכל זה אז מ נסגר מי עוד מגיע או לא? ILTAs: Black Dragon black mammmba coby DjChook Dr.SuS eXeTik guetag Huge-A HyPeRSoNiC markfeldman oDrori princess cc Rising Sm0keMachine Sniper taltul Tarantula THE_BLUE_DRAGON Vortex_SA yaman YuVaL
___________________ NO NO NO FOR SINGING & ELECTRO IN TRANCE MUSIC!!! SAVE THE REAL TRANCE MUSIC!
אני לא יודע, ביום חמישי אני בחתונה אם אני אצליח לקום ולהגיב.. אני אגיע אני מאמין שאני אבוא אבל
quote:Originally posted by DjChook אני לא יודע, ביום חמישי אני בחתונה אם אני אצליח לקום ולהגיב.. אני אגיע אני מאמין שאני אבוא אבל אז מה - יש כאלה שרוצים לבוא לואן דייק ולאחר מכן בבוקר אחרי שינה של 5 שעות באוטו לבוא ישר למצעד...
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
quote:Originally posted by taltul אז מה - יש כאלה שרוצים לבוא לואן דייק ולאחר מכן בבוקר אחרי שינה של 5 שעות באוטו לבוא ישר למצעד... נראה כבר מה יהיה אם בכלל נצליח לשרוד אחרי פול להגיע לאפטר בטיילת.
quote:Originally posted by princess cc חופשי, רק לא בשתיים וחצי בלילה ס'דר? פרנציפ אני אבוא בשתיים וחצי בלילה!!!! quote: ליד? ליד? אם אני באה, אנחנו על המשאית! עכשיו אני באמת מרביץ לך אם את לא באה!!!!!! quote: עוד סיבה טובה לא לבוא למצעד! לא הבנתי...... מה הסיבה??? quote: לא נכנעת ללחץ לחברתי!!!!!!!!!!!!!!!
יש סיכוי שפול יהיה שם?
quote:Originally posted by Shahar יש סיכוי שפול יהיה שם? חבר ש'ך אה?