יש איזה גירסת דאנס למנגינה עם השריקה מקיל ביל מישו יודע מה השם??
quote:Originally posted by Shahar יש איזה גירסת דאנס למנגינה עם השריקה מקיל ביל מישו יודע מה השם?? Carolina Marquez - The Killer's Song.mp3
quote:Originally posted by warpedd_ Carolina Marquez - The Killer's Song.mp3 תודה כפרה
אני צריך עזרה בשני שירים אם תוכלו לעזור לי אז בכיף זה הולך ככה 1. i'm better of aloneeeee......... 2. i know to do to .... and i know ..... שירים עניקיים מי שמוצא לי מלך
אתמול בחזרה מליל הסדר שמעתי בביו שיר עם הואקל "We've come to take you home" סביבות 00:30 עכשיו הואקל היה תוך כדי עליה, ועליה ממש עצבנית וחזר על עצמו כמה פעמים במשך העליה יש למישהו מושג?
___________________ iLTa.. Forever!
quote:Originally posted by Shahar יש איזה גירסת דאנס למנגינה עם השריקה מקיל ביל מישו יודע מה השם?? אוי ואבוי....
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by Glenn-Holmes אוי ואבוי.... צבא.... מחר אני לוקח איתי תאמפי3 אז לא יהיו בעיות כאלה יותר
quote:Originally posted by Shahar צבא.... מחר אני לוקח איתי תאמפי3 אז לא יהיו בעיות כאלה יותר יאללה ואל תשכח the only cheese i can let you use is yellow with halls and eaten by mice
quote:Originally posted by skelz אתמול בחזרה מליל הסדר שמעתי בביו שיר עם הואקל "We've come to take you home" סביבות 00:30 עכשיו הואקל היה תוך כדי עליה, ועליה ממש עצבנית וחזר על עצמו כמה פעמים במשך העליה יש למישהו מושג? אני מקווה שאתה מתכוון לקטע האגדי הזה.. Lost Witness Featuring Tiff Lacey - Home (Mike Shiver Remix) שם השורה.. "I've come to take you home.." אחד הווקאלים היותר טובים שיצאו בזמן האחרון.. באמת שאין משהו שמתשווה לו.