Nie wiem jakie sa u was pixy w Kanadzie ale u nas to roznie nie raz dobrze trzepie po 2 a nieraz tzra szamnac 4
Nov-24-2004 13:28
StereoPrincess
sassy one-piece
Registered: May 2001
tutaj mozna po polowie.
Nov-24-2004 14:08
Keny
tranceaddict in training
Registered: Sep 2004
No w sumie to tez zalezy kto ile czego je bo moja kumpela na polowie plynie a ja na jedenj sie denerwuje kiedy walnie ale tak to pozatym nie lubie babletek
Nov-24-2004 14:15
Hanki
... Timewritin'
Registered: May 2004
Ehhh te wstrêtne tablety i ci tabsiarze... Najgorsze co mo¿e byæ... Jak¹œ lufkê to rozumiem, ale nie te pigu³y...
Nov-24-2004 14:26
Keny
tranceaddict in training
ja za to wogole nie jaram ,a tabsy hmm ostatnio zjadlem w marcu
Nov-24-2004 14:58
Outsider
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by Keny
ja za to wogole nie jaram ,a tabsy hmm ostatnio zjadlem w marcu
no ja tez nie pale jointow, w ogole mi nie wchodza... albo zasypiam z miejsca albo siedze cicho i 'knuje'... hehe... za to piguly chetnie lykne , bo mi po nich dobrze... oczywiscie bez przesady, nie wpieprzam ani duzo ani czesto wiec chyba spoko jest ze mna... a moze nie?
Nov-24-2004 20:56
stren
Strenowski
Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by Japan_4
no ja tez nie pale jointow, w ogole mi nie wchodza... albo zasypiam z miejsca albo siedze cicho i 'knuje'... hehe... za to piguly chetnie lykne , bo mi po nich dobrze... oczywiscie bez przesady, nie wpieprzam ani duzo ani czesto wiec chyba spoko jest ze mna... a moze nie?
zdecydowanie cos z toba nie tak
Nov-24-2004 21:01
Outsider
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by stren
zdecydowanie cos z toba nie tak
omg
Nov-24-2004 21:09
viscid
Supreme tranceaddict
Registered: Jul 2004
Ja to dropy pierdole. Wole sobie jointa zaplaic. Chociaz jak sie idzie do loko to trzeba oszamac bo czlowieka krew zalewa jak widzia chare nacpanych zombi :|. Bylem raz w loko na 'trzezwo' i doszsedlem do takiego wlasnie wniosku. Dlatego pierdole, omijam ten klub lukiem. Wogole jak to wyglada. W fabryce jakiejs :|. Ale na ta impreze andrzejkowa bym sie przeszedl soro ma Bates i Woods grac :/
Nov-24-2004 21:25
Outsider
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by Oktan
Ja to dropy pierdole. Wole sobie jointa zaplaic. Chociaz jak sie idzie do loko to trzeba oszamac bo czlowieka krew zalewa jak widzia chare nacpanych zombi :|. Bylem raz w loko na 'trzezwo' i doszsedlem do takiego wlasnie wniosku. Dlatego pierdole, omijam ten klub lukiem. Wogole jak to wyglada. W fabryce jakiejs :|. Ale na ta impreze andrzejkowa bym sie przeszedl soro ma Bates i Woods grac :/
pierdolisz, nie robisz
Nov-24-2004 22:00
Keny
tranceaddict in training
Kazdy ma swoje ale .... .... ja tam robie to co lubie i wszytsko ze zdrowym rozsadkiem , o ile mozna to nazwac zdrowym rozsadkiem