יוואוווו איזה מונדיאל טוב...!!!! סנגל ניצחו את שוודיה בשער זהב...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
סעמק!!!!!!!!! קיבלתי זין עכשיו!!!! צריך למצוא קבוצות אחרות עכשיו לעודד שיזיינו את כל הקבוצות שאני שונא כמו ברזיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
___________________ .
אללה סנגל !!! ועוד יש להם הגרלה יחסית קלה או יפן או תורכיה בחצי הגמר
___________________ Never again.
אללללללה אירלנד השוו עכשיו יש הארכה מעניין מה יהיה
אמן פנדלים
Hakol psichologia
___________________ "Those are my principles, if you don't like them... well, I have others.”
!!!!!!!!! ספרד אימפריה אלוהים חשבתי שאני מקבל התקף לב שאירלנד השוו התיישבתי באיזה קיוסק בקינג ג'ורג וראיתי חשבתי שעוד שניה יאשפזו אותי
יוואו איזה זין את המשחק של ספרד לא ראיתי היום עוד סיבה לזה שהיום היה חרא ( בגרות...) המשחק עצמו היה טוב? או מסריח ?
quote:Originally posted by oren_naor המשחק עצמו היה טוב? או מסריח ? ספרד לא הכניסו איזה תשיעיה אז ברור שמסריח