Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הכללים הלא פורמליים של ILTA
Pages (32): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתם אותי!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post Dec-10-2004 19:24  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

ואני חשבתי שאני היחיד ששם לב לחולצות הליצן של אילן...

Old Post Dec-10-2004 20:34  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Huge-A
Dj / Producer

Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
ולהמשך החדשות
ידידנו יגאל נצפה בעדשת המצלמה בורח כמו מטורף מניידת של "אברבאנל".נהג המשאית בתגובה:מישהו חייב לעצור אותו מלהיכנס עם החולצות האלה למועדונים....

עקיצה יפה הייתי אומר..
אילן אתה מצחיק..

Old Post Dec-10-2004 20:53  United States
Click Here to See the Profile for Huge-A Click here to Send Huge-A a Private Message Visit Huge-A's homepage! Add Huge-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Rising
ואני חשבתי שאני היחיד ששם לב לחולצות הליצן של אילן...

לא יודע מה איתכם החולצות דווקא נחמדות לי...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Dec-10-2004 21:00  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

זה הכל בהומור אין לי שום דבר נגד החולצות הן דווקא משעשעות לדעתי פשוט זה נראה לי משהו טוב שאפשר היה לעקוץ אליו
אז עקצתי
כל התרד הוא ברוח טובה זה לא רציני סטיבי אל תהיה כבד

Old Post Dec-10-2004 21:18  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי אלקס תמשיך כך!

חחח שמח שאהבת
אגב אני לא יודע למה אבל אחרי כל פוסט שלך בתרד הזה אני מקבל פתאום השראה חחח לא יודע למה....אתכ נותן לי מוזה לכתיבה חחחח

Old Post Dec-10-2004 21:19  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

יום שישי שלחנו את כתינו הנאמנים אל שטח מועדון הקו מילניום שיידלו לנו כתבות מרתקות
והנה השלל שחזרנו עימו

רועי האיש והספאם נצפה מבלה ונהנה מהמוזיקה
בין לבין הוא מצא תחום עיסוק חדש
ככה שלכל בנות הפורום (טוב אין כאלה) קיצר כל משמכיר כאן אישה שנקרעה לה החזיה נא לפנות לרועי שמבצע תיקוני חזיות במחיר סמלי

אהה הרגע נזכרתי שיש בת אחת בפורום - אבל היא מבוגרת אז זה לא נחשב

ראובן אחד מהסייברים מביאי בשורת האור אל המועדונים נצפה נוטש את חברתו לטובת הפרעה לכל באי המסיבה על ידי סינוור בלתי פוסק נון סטופ
כמו כן הוא הטריד את מנוחת השומרים החביבים שבמקום להתעסק בלגרד את הביצים שלהם לשם שינוי היו צריכים לעשות משהו
כתבינו מוסר שהשומרים בתוך המועדון החלו להיות מועסקים רק מאז שהסייברים מגיעים למסיבות של נקסט
משמוכיח שגם חבורה של דלוקים יכולה לתרום לצמיחה במשק וליצירת מקומות עבודה
נשאלת השאלה
אם חבורת דלוקים יוצרת מקומות עבודה
מדוע חבורת דפוקים (ע"ע הממשלה) לא מצליחה?

וירון המנהיג הבלתי רשמי והבלתי מעורער של החבורה מביאת בשורת האור נותר פיכח כל הערב כתבנו שאל אותו הכיצד הדבר שהוא אינו שותה והרי התשובה שהוא קיבל : "אח שלי אחרי ההסנפה השלישית שכחתי מתחת לאיזה גלגל של האוטו שמתי את האבסנט"

בקשה של אחד הבליינים:
לכבוד אייל במיוחד מתכוונים לארגן בנקסט ערב מיוחד שיכלול סט בק טו בק של די גיי בוגי בן ורונן לביא...עדכונים נוספים בהמשך השבוע...הנחות בכניסה לבעלי איי קיו נמוך מ-40
ולמאובחני תסמונת דאון
כמו כן לקוחות "אברבאנל" יזכו לשתייה חינם (בתוספת כדור הרגעה) ולקוחות "שלוותא" יזכו להיות הסייברים במסיבה הזו כאשר הם יקבלו כמה
קילו-ואט חשמל במקרה הצורך

וחזרה לאייטם מההתחלה
ראובן נטש את חברתו שמצידה חיפשה מישהו שילמד אותה לרקוד את המוזיקה הספציפית שנוגנה...לרוע מזלה לימד אותה מר רגליים שמאליות צח נעים מאוד
ראובן עם חברה שלך תתפתח לרקדנית גרועה תדע את מי להאשים

ועוד על צח...
למערכת שלנו הגיעו התמונות מהמסיבה ונראה היה שצח צולם מספר הפעמים הרב ביותר עם מייק
יצאנו לשאול את השאלה המתבקשת מכל..האם מייק ביקש להצטלם עם די סקטש הידוע
את התשובה שקיבלנו ממייק נשמור במערכת מפאת כבודו של צח היקר לנו מאוד

ואלי וגיל החליטו לפתוח חנות צילום שתקרא כמובן -
ILPA - Israeli Pictures Addict
במקביל הם מתכוונים להמשיך בפרויקט המשגשג שלהם של סוכנות הדי גיים
מקור בכיר מוסר לנו שבקרוב אמורות להפרד דרכיהם של השניים שהבינו שבמקום שבו שוכנים שתי דרקונים יש סכנה חמורה שתיווצר שריפה

וכעת למדור מציאות
משמצא חתיכת לחי זרוקה על רצפת הקו מילניום מתבקש להחזירה בדחיפות לכותב שורות אלה. אין צורך להזכיר שיש לחתיכת לחי זו ערך סנטימנטלי שלא
ישוער עבורי ואינני רואה את חיי ממשיכים בלעדיה

יאללה חברים המשך שבוע מהנה אני חושב שהריוויו הלא שגרתי הזה הוציא לאוויר העולם שוב את הצד המטורף יותר שלי (אותו צד שגם מתבטא על החולצות שלי)

אז תעשו חיים תצחקו
ואם לא צחקתם
תפנו את התלונה למספר טלפון 068-8888801
תמיד יש מישהו שמקשיב (עופר נמרודי.?) לילה טוב

Old Post Dec-12-2004 21:56 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמישהו יעצור אותו
בגלל שהרגע חזרתי מהטיאלוי לא קיבלתי מוזה לכתיבה חחחח אבל אולי משהו אחרי שאני יתעורר
בנתיים יגאל מפציץ כמו תמיד

Old Post Dec-13-2004 05:39  Israel
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Dec-13-2004 09:00  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Black Dragon
www.ILTA-AGENCY.com

Registered: Aug 2004

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
יום שישי שלחנו את כתינו הנאמנים אל שטח מועדון הקו מילניום שיידלו לנו כתבות מרתקות
והנה השלל שחזרנו עימו

רועי האיש והספאם נצפה מבלה ונהנה מהמוזיקה
בין לבין הוא מצא תחום עיסוק חדש
ככה שלכל בנות הפורום (טוב אין כאלה) קיצר כל משמכיר כאן אישה שנקרעה לה החזיה נא לפנות לרועי שמבצע תיקוני חזיות במחיר סמלי

אהה הרגע נזכרתי שיש בת אחת בפורום - אבל היא מבוגרת אז זה לא נחשב

ראובן אחד מהסייברים מביאי בשורת האור אל המועדונים נצפה נוטש את חברתו לטובת הפרעה לכל באי המסיבה על ידי סינוור בלתי פוסק נון סטופ
כמו כן הוא הטריד את מנוחת השומרים החביבים שבמקום להתעסק בלגרד את הביצים שלהם לשם שינוי היו צריכים לעשות משהו
כתבינו מוסר שהשומרים בתוך המועדון החלו להיות מועסקים רק מאז שהסייברים מגיעים למסיבות של נקסט
משמוכיח שגם חבורה של דלוקים יכולה לתרום לצמיחה במשק וליצירת מקומות עבודה
נשאלת השאלה
אם חבורת דלוקים יוצרת מקומות עבודה
מדוע חבורת דפוקים (ע"ע הממשלה) לא מצליחה?

וירון המנהיג הבלתי רשמי והבלתי מעורער של החבורה מביאת בשורת האור נותר פיכח כל הערב כתבנו שאל אותו הכיצד הדבר שהוא אינו שותה והרי התשובה שהוא קיבל : "אח שלי אחרי ההסנפה השלישית שכחתי מתחת לאיזה גלגל של האוטו שמתי את האבסנט"

בקשה של אחד הבליינים:
לכבוד אייל במיוחד מתכוונים לארגן בנקסט ערב מיוחד שיכלול סט בק טו בק של די גיי בוגי בן ורונן לביא...עדכונים נוספים בהמשך השבוע...הנחות בכניסה לבעלי איי קיו נמוך מ-40
ולמאובחני תסמונת דאון
כמו כן לקוחות "אברבאנל" יזכו לשתייה חינם (בתוספת כדור הרגעה) ולקוחות "שלוותא" יזכו להיות הסייברים במסיבה הזו כאשר הם יקבלו כמה
קילו-ואט חשמל במקרה הצורך

וחזרה לאייטם מההתחלה
ראובן נטש את חברתו שמצידה חיפשה מישהו שילמד אותה לרקוד את המוזיקה הספציפית שנוגנה...לרוע מזלה לימד אותה מר רגליים שמאליות צח נעים מאוד
ראובן עם חברה שלך תתפתח לרקדנית גרועה תדע את מי להאשים

ועוד על צח...
למערכת שלנו הגיעו התמונות מהמסיבה ונראה היה שצח צולם מספר הפעמים הרב ביותר עם מייק
יצאנו לשאול את השאלה המתבקשת מכל..האם מייק ביקש להצטלם עם די סקטש הידוע
את התשובה שקיבלנו ממייק נשמור במערכת מפאת כבודו של צח היקר לנו מאוד

ואלי וגיל החליטו לפתוח חנות צילום שתקרא כמובן -
ILPA - Israeli Pictures Addict
במקביל הם מתכוונים להמשיך בפרויקט המשגשג שלהם של סוכנות הדי גיים
מקור בכיר מוסר לנו שבקרוב אמורות להפרד דרכיהם של השניים שהבינו שבמקום שבו שוכנים שתי דרקונים יש סכנה חמורה שתיווצר שריפה

וכעת למדור מציאות
משמצא חתיכת לחי זרוקה על רצפת הקו מילניום מתבקש להחזירה בדחיפות לכותב שורות אלה. אין צורך להזכיר שיש לחתיכת לחי זו ערך סנטימנטלי שלא
ישוער עבורי ואינני רואה את חיי ממשיכים בלעדיה

יאללה חברים המשך שבוע מהנה אני חושב שהריוויו הלא שגרתי הזה הוציא לאוויר העולם שוב את הצד המטורף יותר שלי (אותו צד שגם מתבטא על החולצות שלי)

אז תעשו חיים תצחקו
ואם לא צחקתם
תפנו את התלונה למספר טלפון 068-8888801
תמיד יש מישהו שמקשיב (עופר נמרודי.?) לילה טוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה שרוט על כל הראש אילן
יותר מדיי בום בום במוח זה לא טוב

זה מזכיר לי שהיה בבית ספר עיתוני מחתרת..ככה זה
אתה פפאר'צי קטן אתה..
אתה ...אתה חמוד אתה.. חח

*** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2)
http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif

Old Post Dec-13-2004 10:37 
Click Here to See the Profile for Black Dragon Click here to Send Black Dragon a Private Message Visit Black Dragon's homepage! Add Black Dragon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

בואנה אלי שחושבים על זה אתה דומה לעוזי כהן גם

Old Post Dec-13-2004 10:45  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by yaman
בואנה אלי שחושבים על זה אתה דומה לעוזי כהן גם

חחחחח איך לא עליתי על זה לפני זה?!

גדול!!

Old Post Dec-13-2004 12:36 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הכללים הלא פורמליים של ILTA
Post New Thread    Post A Reply

Pages (32): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackMasters at Work track plz help!!!! [2007] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPoloroid - "So Damn Beautiful" (Original Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 18:54.

Forum Rules: