אני מפתלא על ארבעתכם שלא צחקתם פה על איזשהו ריליס.. אני אישית צחקתי לאללה.. ריליס של לפני יום יומיים.. לא יגלה לכם :]
___________________ DJ Udi Hakim Israel ICQ: 45294030 E-mail: [email protected]
quote:Originally posted by oDrori רועי אני אפגוש אותך באייסי ובקשר לטראק של אוסיריס שלא היה ברור מה שמו, זה לא הרמיקסב של מלו די די ליוניברס וזה גם לא דסטיני אלא- Osiris - Destiny (DJ Mellow D remix) כן אחי זה היה ידוע ברבים שזה ככה... אבל האורגינל יותר מביא בראש לפי דעתי
___________________ .
אנשים אני חייב את העזרה שלכם אני לא מצליח לצרף קובץ אז מי שיכול שיצור איתי קשר באיי סי קיו. תודה!
לא צורף קובץ ונעים מאד אני חן ואתה ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook לא צורף קובץ ונעים מאד אני חן ואתה ? היי אני ישראל מראשון לציון בן 16.5 אתה יכול ליצור איתי קשר באיי סי קיו!
quote:Originally posted by infected היי אני ישראל מראשון לציון בן 16.5 אתה יכול ליצור איתי קשר באיי סי קיו! תציג את עצמך בטרד של meet the crow.. וברוך הבא לפורמים כבר דיברנו באי סי קיו לא ?
quote:Originally posted by Sniper תציג את עצמך בטרד של meet the crow.. וברוך הבא לפורמים כבר דיברנו באי סי קיו לא ? כן אחי ומשום מה אני לא מצליח לשלוח לך הודעה!!!
חח יותר טוב אחי ככה לא תציק לי סתם גבר:P תיבדוק מה הולך לך שם ותציג את עצמך
שמעתי היום בהפסקה בבית ספר שיר שמישהו שם זה נשמע בדיוק כמו הקול של הזמרת סנדרה משנות ה-80 היא כל הזמן אמרה את המילה voice ועוד כמה דברים שאני לא זוכר מישהו יכול לעזור לי?? זה שיר כזה בסגנון של לאסגו ויאן ואן דאל וכל אלה
אין לי שמץ