Jan-17-2005 19:57
marcooz
...
Registered: Mar 2004
nie mów że spierdolił
Jan-17-2005 19:57
djsincerity
tranceaddict in training
Registered: Dec 2004
quote:
Originally posted by Oktan
sincerity - skoromasz deki po co Ci traktor ??
Po prostu czasem zdarza mi się też zagrać z Traktora... Mam sentyment do tego programu
Jan-17-2005 20:49
Outsider
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
co tam chlopaki?
nasz thread spada w dol
Jan-21-2005 17:25
stren
Strenowski
Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by djsincerity
Po prostu czasem zdarza mi się też zagrać z Traktora... Mam sentyment do tego programu
jak w traktorze sie odsluchuje drugi track ze sluchwek ? gdzie to sie ustawia/wlacza ??
Jan-21-2005 17:58
djsincerity
tranceaddict in training
Registered: Dec 2004
quote:
Originally posted by stren
jak w traktorze sie odsluchuje drugi track ze sluchwek ? gdzie to sie ustawia/wlacza ??
Po pierwsze trzeba mieć wielokanałową kartę dźwiękową. Kolejnym krokiem jest konfiguracja w Traktorze - w "channel setup" wszystkie kanały powinny być zajęte. Następnie podłącza się słuchawki do odpowiedniego wejścia na karcie dźwiękowej np. "rear out" i wtedy możesz monitorować drugi deck w Traktorze
Jan-22-2005 09:42
stren
Strenowski
Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by djsincerity
Po pierwsze trzeba mieć wielokanałową kartę dźwiękową. Kolejnym krokiem jest konfiguracja w Traktorze - w "channel setup" wszystkie kanały powinny być zajęte. Następnie podłącza się słuchawki do odpowiedniego wejścia na karcie dźwiękowej np. "rear out" i wtedy możesz monitorować drugi deck w Traktorze
no ja mam 2 karty AC97 i SB 5.1 tylko nie wiem gdzie sie te kanaly ustawia i niewiem ale tam chyba powinien byc jakis przycisk przy kazdym channelu do nacisniecia coby sluchawki wlaczyc, nie ?
Jan-22-2005 11:15
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by stren
no ja mam 2 karty AC97 i SB 5.1 tylko nie wiem gdzie sie te kanaly ustawia i niewiem ale tam chyba powinien byc jakis przycisk przy kazdym channelu do nacisniecia coby sluchawki wlaczyc, nie ?