juz wiecej nie skozystasz dopuki czegos nie kupisz serio trzeba miec paragon ze cos kupiles i dopiero bedziesz mogl wejsc sie odlac... pilnuja tego
quote:Originally posted by Digital Rain Rosyjskie powiedzenie mówi, ze jezeli budzisz sie w poniedzialek i nie masz kaca , to najwyrazniej jest... sroda. heheh
quote:Originally posted by Outsider trzeba miec paragon ze cos kupiles i dopiero bedziesz mogl wejsc sie odlac... pilnuja tego Ale glupota, tylko w Polsce
___________________ Breaks, house, electro & downtempo.
quote:Originally posted by bluE_Neon Ale glupota, tylko w Polsce dobrze bo tak to zule nie beda wchodzic sie odlac.
quote:Originally posted by infinity HiGH dobrze bo tak to zule nie beda wchodzic sie odlac. Hehe odlac sie to jeszcze maly chuj...u mnie w pracy zul probowal sie wykapac w zlewie...
A co, przeciez zul tez musi gdzies sie od czasu do czasu odswiezyc nie?
ladnie mnie podsumowaliscie
quote:Originally posted by marcooz ladnie mnie podsumowaliscie lol lol @ perry i zul w umywalce
___________________ insignificant cor member alliance
no i co nowego chlopacy? jakies tam imprezy w polsce? czy wszyscy zyczyliscie Blue_neon Happy Birthday?