|
Oto co znalazlem na takim sobie forum
"Dostalem to jak link ale wycialem tylko najwiekszy hardcore..MALO NIE SPADLEM Z KRZESŁA!
Tylko doczytajcie do końca. Naprawde warto!
Drogie Bravo, drodzy koledzy i kolezanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepujaca i nie wiem co teraz mam zrobic. Jestem już dorosla dziewczyna i mam wspanialego chlopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad zycie i myslę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy juz razem 6 miesiecy i postanowilismy dokonac Aktu Milosnego, aby umocnic nasz zwiazek. Nie fart polega na tym ze ja jestem dziewica, a z tego co wiem On jest juz doswiadczonym mezczyzna.
Bardzo obawialam się ze nie spelnie jego oczekiwan , po prostu zawiode! Na dodatek wszystkie moje kolezanki potracily juz dziewictwo i zeby miec o czym rozmawiac z nimi, powiedzialam ze ja równiez nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotka". O tym fakcie dowiedzial się Marcin od mojej kolezanki, Moniki, która jest jego dobra znajoma. Gdy Marcin zapytal czy to prawda nie zaprzeczylam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najblizszy weekend, ponieważ Marcina rodzice jada na wesele. Bardzo się obawialam bólu, oraz tego ze Marcin posadzi mnie o klamstwo, więc postanowilam jakos sobie poradzic. Nie chcialam przespac się z "pierwszym lepszym" gdyz kocham Marcina i chce aby to on byl moim Pierwszym Mężczyzna!! Akurat zdarzylo się tak ze bylam sama w domu i postanowilam uporac się z moja blona dziewicza. Nie chcialam robic tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie bylo by mnie stax. Poszlam więc do lodówki i zobaczylam nadajaca się do mojego czynu kaszanke. Odpowiadaka mi rozmiarem i gruboscia, byla troche za zimna i za twarda wiec postanowilam ja podgotowac. Kiedy nareszcie ostygla, nasmarowakam ja wazelina, i zaczęlam wkladać ja do pochwy. Poddalam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ja scisnelam. Wtedy stalo sie najgorsze co moglo sie stac!! KASZANKA SIE ZLAMALA!!Rozpaczliwie próbowakam ja wyjac palcami ale chyba troche za bardzo ja rozgotowalam i niektóre kawalki kaszanki zostaly mi w pochwie i nie mogę ich wyjac!
Wstydze sie isc do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez nasza dwójke upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobic i do kogo sie zwrócic.
Co teraz pomysli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMOZCIE!
Zrozpaczona"
co tutaj wiecej mowic
Oto link do tego http://mail2.kim.net.pl/~wislakrk/viewtopic.php?t=4879

Last edited by Projekt4.o on Apr-07-2003 at 01:03
|