|
| quote: | Originally posted by DjChook
אני ראיתי את רועי עודד ושחר...
רוברט ניגן במשאית של
ESC
אבל אני חוזר ואומר, הפורום שלטו במצעד הזה... גם מבחינת מוזיקה וגם מבחינת אנשים, פשוט חפירות לפנים 
בקשר לעופר ניסים, אני לא יודע מה איתכם אבל כל האיזור של איפשאני רקדתי צעקו
"או או או או דיג'יי הומו"
וזה הכי הצחיק אותי בארץ 
אסטריקס היה ממש טוב, רק חבל באמת שזה היה כזה קצר |
לא...זה הקטע בפורום היה פסיי מגעיל... כזה שאפילו נראה לי מכיאל לא היה שומע... ... בעעע
עכשיו אהבתי הכי הרבה את הטי אל וי ווקס והאומן 17 שהפציצו עם הפרוגרסיב האוס פה ושם...צח אמר לי גם כל פעם על הטראק שנוגן במסיבה עם ואן דייק...
עכשיו לגבי התקלה שקרתה לעופר זאת לא פעם היחידה - במשאית של טי אל וי קרה משהו בסגנון כאשר פשוט הפסיקה המוזיקה...לקח כמה דקות כדי לתקן... אבל שלומי זידן המלך יצא כמו מלך מהמצב הלא נעים עם דיליי מטורף יחד עם המשך של ההפגזה... ד''א הוא ניגן מוזיקה הכי טובה לדעתי - נהניתי ליד המשאית הזאת הכי הרבה...
עכשיו עוד משהו - השנה המשאית האריכו את דרכן ולא יצרו ישר אחרי שבאו לבמה המכרזית והמשיכו לנגן אחר כך...
לגיב המשאית של אפאפאפ - הפעם היו צנועים אבל ממש... שנה שעברה ההשקעה הייתה לפנים השנה על הפנים... היו כמובן דראגיסטיות אבל זה לא כזה מטורף לראות כי זה לא חדש...
עוד משהו... הטראק הראשון שניגן אסטקירס היה מש אבל ממש מרגש... רקדתי שם כמו לא יודע מה... פשוט פסיי יפה מאוד... כל זה לעומת שאר הטראקים שהיו בסגנון פסיכודאלי שגרתי ולא מרגש... כמובן שרקדתי פשוט יחסית לטראק הראשון זה לא היה שיא של ההתרגשות...
וגם אני לא ממש הבנתי מה קשר עופר ניסים וביטי...
ועוד משהו....... ראיתם כמה אנשים נהנו שם??? מוזר לראות את כולם משתגעים ואחר כך הולכים למסיבות חוגרים ושומעים ראפ....?!?!?
אני פשוט לא מוצא לזה הסבר... מה נסגר עם הקהל הישראלי???...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|