quote:Originally posted by Hell_Copter זה כל כך ישן שכבר הדחקתי את זה... למרות שזה אחד הטראקים הראשונים שהורדתי אני יגיד לאריאל כבר אמרתי לו אתמול הוא התקשר אליי לשאול
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
נכון השיר שאמרתי שיש הפסקה בין המילים? ושמאד מאד שגעתי אתכם? אז זה: Madonna - Die Another Day tiesto אבל באחד הרמיקסים הטובים!!!!1 זה פשוט בן זונה )
quote:Originally posted by guetag זה היה כל כך חדש שלא חשבתי שאתה מתכוון לזה madonna - Die Another Day (Dirty Vegas Main Mix) זה הכי טוב לא אחי! זה לא מספיק קצבי אני אוהב את הטייסטו רמיקס!!
quote:Originally posted by guetag לא שמעתי את הטייסטו האמת...אין את זה בהאב חח האממת היא שהיה כתוב שיצא אבל לא ראיתי.. בכל מקרה שמעתי את זה בהופעה שלו ב gaterasher וזה ממש בן זונה אחי אתה מכיר את טייסטו אנלא צריך להסביר נכון?
quote:Originally posted by guetag ברור אחי יש לך איסיקיו אחי?
01-madonna_-_nobodys_perfect_(dj_tiesto_remix)-bvr.mp3 את זה יש לי... המממ
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook 01-madonna_-_nobodys_perfect_(dj_tiesto_remix)-bvr.mp3 את זה יש לי... המממ חח זה לא זה אחי יצא אתמול הרמיקס ל die another day פשוט הוא היה nuked
אתה והמירק שלך חולה נפש
מי רושם בכותרות של ההודעות דברים ?!?! (אני? - נו טוב זה היה פעם אחת) בכל מקרה, תעלה לי את זה שיש לך את זה
quote:Originally posted by DjChook מי רושם בכותרות של ההודעות דברים ?!?! (אני? - נו טוב זה היה פעם אחת) בכל מקרה, תעלה לי את זה שיש לך את זה אה יעני אין תגובה על מה שאמרתי... כן סבבה ... זוכר זוכר... כן...
חח שיחת אייסיקיוווו בדוק שהפוסטים שלך מטומטמים שלי לפחות מצחיקים מדי פעם