Do any of you guys know my friend Peter or from Brooklyn?Im tryin to get his username. Im hundered percent polish but ive been in america for so long i no longer know how to read or type polish lol But i speak it very good.
Sama cholota w tym greenpoint,ny. Bylem tam kilka razy, i sami popierdoleni polacy, ktorzy nie wiedza co to znaczy byc Polakiem. Tylko sprzedaja maryche, stoja na jakichs kurwa parkingach przed mcdonalds i nice nie robia. Daj cie spokoj ...dlatego nie zadaje sie z Polakami ktorzy zapomnieli swoj pierwszy jezyk.
Jan-11-2006 19:53
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by I <3 NY
Tylko sprzedaja maryche, stoja na jakichs kurwa parkingach przed mcdonalds i nice nie robia.
lol
kiedy ostatnio byles w polsce?
Jan-11-2006 20:03
stren
Strenowski
Registered: Jul 2004
Jan-11-2006 20:14
darklox
tranceaddict in training
Registered: Jan 2006
quote:
Originally posted by I <3 NY
Sama cholota w tym greenpoint,ny. Bylem tam kilka razy, i sami popierdoleni polacy, ktorzy nie wiedza co to znaczy byc Polakiem. Tylko sprzedaja maryche, stoja na jakichs kurwa parkingach przed mcdonalds i nice nie robia. Daj cie spokoj ...dlatego nie zadaje sie z Polakami ktorzy zapomnieli swoj pierwszy jezyk.
tak samo jest tutaj w philadelphia...sa takie miejsca gdzie polacy tylko stoja w parkingach labo na jakims rogu ulicy i pala i pija...i nic nie robia.
Jan-11-2006 20:22
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
obudzcie sie
70% polski to robi
Jan-11-2006 20:24
StereoPrincess
sassy one-piece
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by mateusz
Cześć!!! mam na imie mateusz. Jestem z Polski!!! jak dobrze widziec na takim forum swoich ludzi!! Pozdrawiam wszyskich polaków na tej stronie!!!
czesc kolego!
and to the rest of you, leafs suck.
Jan-11-2006 21:26
mateusz
tranceaddict in training
Registered: Jan 2006
witam !!!!
pewnie długo juz jestescie na tym forum , ja jestem od niedawna ponieważ interesuje się muzyką trance, i moge tutaj dostac naprawde dużo informacji na ten temat!!
Pozdrawiam
Jan-11-2006 22:19
INTRANCE
Supreme tranceaddict
Registered: Sep 2005
quote:
Originally posted by maxstradamus
hehe ja mieszkam w missisaudze i nawet nie wiedzialem, ze takie kluby istnieja z tego co masz napisane to mieszkasz w London, czesto do GTA przyjezdzasz?
W missisaudze sa najlepsze polskie dyskoteki! Atrium to tez restauracja, w nocy otwieraja piwnice i jest tam klub. A w Toronto jestem na kazda trance party! Teraz nastepna to Gielen!