אני גם הייתי ובאמת היה משו בסט כמה זיונים היו שם איזה כיף.. ושכחת את ססטו סנטו שנתנו לייב ביחד עם בוג השמן המגעיל
quote:Originally posted by KrazyDJs זאת אומרת שלא תהיה בשנטיפי אחי אני מת להיות בשנטיפי זה כול שלושת הימים של שבועותוזה הולך להיות מעוללה אבל מה יש לימודים ואני לא יכול לצאת אבל ניראה עד אז עם לאא נלך לבראשיתתתת
דווקא אני כנראה הולך.. עם אח שלי... לא אכפת לי מהלימודים ממש
אפרופו שבועות - מישהוא פה יודע אם זה נחשב לחג בצבא ? אני כבר לא זוכר ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike אפרופו שבועות - מישהוא פה יודע אם זה נחשב לחג בצבא ? אני כבר לא זוכר ... ידידה שלי אמרה לי שלא...
quote:Originally posted by Sniper ידידה שלי אמרה לי שלא... סעמ'ק ... תמיד מקפחים את החיילים ...
WOOPY~@#!@# שבועות, מיייםם,שמש, השפרצות, ים, שיגועים!@#!@# יאללה, אני מתההה, איך נשרפתי מהשמש הזאת, בעעעע. רוצה עוד פעם גשם, פוך
quote:Originally posted by Tarantula WOOPY~@#!@# שבועות, מיייםם,שמש, השפרצות, ים, שיגועים!@#!@# יאללה, אני מתההה, איך נשרפתי מהשמש הזאת, בעעעע. רוצה עוד פעם גשם, פוך עם המזל הנאחס שלי בטח יהיה לי איזה בגרות\מגן אחרי שבועות אינעל הביצפר הזה ומורן אחי קח את זה בחפיפ
באמת חפיף ... לפחות יום הזיכרון+עצמאות חופש
quote:Originally posted by Sniper עם המזל הנאחס שלי בטח יהיה לי איזה בגרות\מגן אחרי שבועות אינעל הביצפר הזה ומורן אחי קח את זה בחפיפ יש לך גם בגרות באנגלית אחרי ל"ג בעומר
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire