quote:Originally posted by HyPeRSoNiC אגב, מי שם "תעזוב אותי סוטה"??? טלי אני בטוח שסימנה את זה אבל מי עוד?? אני..
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחח את כתבת בטרד, את הצטרפת לסקר חחחחחחחחחחחחחחחח אגב, מי שם "תעזוב אותי סוטה"??? טלי אני בטוח שסימנה את זה אבל מי עוד?? מה אתה מסתכל עלי!!!!!?!?! אני לא סימנתי כלום........
אויש נו למה להעתיק ממני עשיתי סקר כזה כבר מזמן....
איזה שאלה מגעילה!!! מה עם אילו שיש להם רק אחד זה כמו שתיהיה בלי יד ומישהו יבוא ויגיד לך למחוא כפיים...
quote:Originally posted by DjChook לא פייר לי יש רק אחד מה??? ת'בא לשגע אותי?
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
אורן למה אתה ככ רוצה שיהיה לי שניים ? אני שמתי, סוטה ! וטלי, לא דיברתי על שלך, למרות שלפי השמועות הם יפים מאד דיברתי על שדיים בכלליות
___________________ Never again.
מת עליך אחי בכל מצב
quote:Originally posted by DjChook וטלי, לא דיברתי על שלך, למרות שלפי השמועות הם יפים מאד דיברתי על שדיים בכלליות אני לא יגיב........
quote:Originally posted by LioR זה כמו שתיהיה בלי יד ומישהו יבוא ויגיד לך למחוא כפיים... אז תעשה כמו וויל סמית'... המבין יבין
___________________ .
ת'אמת אף פעם לא בדקי אבל הצבעי ל: "תעזוב אותי סוטה" :}
© הסקר הזה היה רעיון שלי! ©
quote:Originally posted by Shahar © הסקר הזה היה רעיון שלי! © אממממ....... אני חשבתי עליו לבד..... אז איך זה רעיון שלך? בכל מקרה, אם זה רעיון שלך אז אתה הסוטה פה