וגם באותו הזמן מוש רשם מעל החתימה בנזלת את היוצרים האהובים עליו או משהו ככה שזה בדיוק מתאים
___________________ Never again.
ואללה איזה קטע זה באמת החתימה ! איפה מוש ?
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
מוש פרש מהפורום כי הוא נעלב אגב אני גיליתי על הטרד הזה ראשון מורן זכויות יוצרים שלי
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio מוש פרש מהפורום כי הוא נעלב אגב אני גיליתי על הטרד הזה ראשון מורן זכויות יוצרים שלי shto ?
!!!!!!!!! אני בשוק אני בהלם אני המומה
באיזה פורומים הם כותבים?
הייתי חייב לתת באמפ, חולה על התמונה הזו
quote:Originally posted by Ariels הייתי חייב לתת באמפ, חולה על התמונה הזו כן זה נחמד בעיקר מצחיק שזה החתימה של מוש סביר להניח שזה היה בפורום הישראלי
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter כן זה נחמד בעיקר מצחיק שזה החתימה של מוש סביר להניח שזה היה בפורום הישראלי !! כן, בטח ארמין בטוח יודע עברית ! הרי זה שפה בינלאומית