חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלנים באמא שלכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפיצר אתה מלך חחחחחח
quote:Originally posted by arik אריאל אתה דומה קצת לנוסע השמיני בתמונה הראשונה כן אחי אני מעוות בצורה יוצאת דופן - לא רק בתמונות
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook ואלה משום מה רועי עוד סיפר לי ביום ההוא ב 1 שהוא עומד ליסוע לאריאל אמרתי שזה מאוחר מדי בשבילי זה רק מראה שהם תכננו את הכל... נוכלים!!! רועי יש לך מזל שלא יכולתי להגיע... שושואיסט..
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
לא אחי אני פניתי לרועי ואז הוא אמר שהם בדיוק יוצאים ותומר הגיע אליו זה דווקא נראה לי היה ספונטני
ססססעמק אני מחפש דרך להפיל את עליו ואני לא מצליח... אתה יכול לעזור לי..??
quote:Originally posted by KosmiK-G8 ססססעמק אני מחפש דרך להפיל את עליו ואני לא מצליח... אתה יכול לעזור לי..?? תגיד איפה אתה ובן משרתים?
מה קשור הצטוט לשאלה אחי..?? אנחנו בבית ליד בפלוגת קשר של הצנחנים בית ליד זה ליד נתניה..
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנשים, הרגתם אותי עכשיו!!!!!!!!! איך הייתי מת להיות חלק במפגשים האלה שלכם אם רק לא היו לי את כל המבחנים המזדיינים האלה....... והיה לי איך להגיע...... ...והיית ער בלילה, והיית יכול להגיע תוך רבע שעה מיבנה לכפר סבא
Anak.