|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
קראתי טוב מאוד!!!
ומה ציפית?
שהשומר יסתובב בשקט בשקט וישאל ילדים מי עשה את זה?
הוא פעל לפי האינסטינקט שלו וזה אומר שהוא עירני ומסוגל לבצע את העבודה שלו!
אז קרה שהילד הלא נכון קיבל פצצה... אשמתו שהוא עמד שם בזמן שחבר שלו ניסה לדפוק לשומר את האקדח
זה כמו ששמעתי ממישהו שבפולין שני ילדים הלכו כזה דחיפות
ואחד נדחף על הקב"ט שלמי שלא יודע יש רוב לכל אורך הגב...
קיצר הקב"ט הסתובב אליו בבעיטת נינג'ה ישר לחזה כי הוא חשב שמנסים לגנוב לו את הרובה
לזה מאמנים אותם!!! |
אחי, זו עדיין אשמת השומר שהוא שלח ילד שלא עשה כלום לאשפוז.... וגם אם הוא היה פוגע בילד הנכון, זה לא בסדר שהוא שולח ילד לאשפוז בבית חולים, גם אם הוא ניסה לגעת לו באקדח.... הוא היה יכול פשוט לתפוס לא את היד, להגיד "לא לגעת" ולדחוף אותו אחורה או משהו. זה היה מספיק. תאמין לי שזה לא היה מבטל את העובדה שהוא מסוגל לעשות את העבודה. זה רק היה אומר שהוא יודע להבדיל בין מישהו שבאמת מהווה סכנה, לתלמיד בבית הספר.
וגם הקב"ט הזה דפוק!!! כאילו, מה? נתנו לא דחיפה קטנה והוא נכנס לסרטים של קונג פו??? מה עבר לו בדיוק בראש באותו רגע? איך הוא הגיע למסקנה שבאמצע הרחוב בפולין מישהו מהמשחלת יחליט לגנוב לו את הרובה?
מאמנים אנשי ביטחון לשמור על הביטחון של האנשים ו\או המוסד שמינו אותם לשמור עליו. לא מאמנים אותם להיות מקגיוורים שמפוצצים את כל מי שמנסה לגעת בהם, ובטח שלא מאמנים אותם לפגוע בילדים ונערים....
לא מזמן חברה שלי סיפרה לי שאבא של חברה שלה בא לאסוף את החברה שלה מבית הספר, וכשהוא בא לנסוע משם, האוטו עשה רעשים.... השומר כנראה חשב שזה מחבל במכונית תופת, אז הוא הוציא את האקדח שלו ורוקן על האבא מחסנית שלמה...... האבא עכשיו בבית חולים במצב קריטי, ויכול להיות שהוא כבר מת עד עכשיו.... אני צריך לשאול....
בכל מקרה, אני חייב לציין שבאוטו היו החברה של חברה שלי, ואח שלה בן ה-4 חודשים.
אתה חושב שזה מוצדק? ששומר מרוקן מחסנית שלמה על בן אדם בגלל שהאוטו שלו עשה קצת רעשים? כאילו מה? הוא לא ראה את הילדה נכנסת לאוטו? זה היה כל כך ברור שזאת לא מכנית תופת! מה הוא חשב לעצמו?? שהוא יהיה גיבור גדול אם הוא יירה בלי לחשוב? אפילו אם הוא היה חודש במשהו, הוא היה יכול להוציא את האקדח, לכוון עליו ולבדוק אם זה באמת מחבל לפני שהוא לוחץ על ההדק.
יש עוד המון מקרים של אנשי ביטחון שמנסים לשחק אותה גיבורים גדולים ובסוף פוגעים באנשים תמימים...... זה נורא אירוני ששומר פוגע במי שאימנו אותו לשמור עליו....
Nov-19-2003 17:20
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002
|
|
|
Nov-19-2003 20:50
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 14:39.
Forum Rules: