quote:Originally posted by HyPeRSoNiC אז יום שישי הבא אז יום שישי עוד שבועיים שאני חוזר!!
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter למה דיבור נגוע זה כולה קרה שאנשים מדברים עכשיו בשו שו על זה חחחחחחחחח אני אוהב את הדיבור החדש שלך
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser חחחחחחחחח אני אוהב את הדיבור החדש שלך כן למדתי כמה דברים מחבר שלי מהצבא מירושלים אתה מאמין שאשכרה יש שפה ירושלמית?? משם הגיע ה למה דיבור נגוע... ומשם גם הגיע המילה עמבודו יענו אם מישהו ממש טיפש אז אתה קורא לו עמבודו
רגע רועי, לאט לאט עם המילים.. אני צריך לרשום לעצמי אותם דיבור נגוע...
וואלה מתאים איזה מפגש סוףסוף נפגוש אנשים מפה באמת ואולי סוףסוף אני אעשה קמבאק לסצינה
___________________ אין לי כוח לחתימה! =\
נראה מה מתבהר לקראת סופ"ש הבא..
quote:Originally posted by warpedd_ נראה מה מתבהר לקראת סופ"ש הבא.. סבבה בואו נקבע כבר עכשיו איפה ניפגש........ ככה יהיה פחות מה לארגן ברגע האחרון אגב, אתה רואה איתמר??? לא ייגמר לי המלווה עד אז!!! אז כמו שאמרתי....... תכין את האוטו!!!
___________________ Never again.
אז תציעו משהו אחר!!! תארגנו משהו!!! :P
אל תעצבן ת'י. 'תפוס ת'ך בפוני ! (פאק, כמה זמן לא אמרתי רועי ROYYYY I MISS U) בקיצר אני צריך בינתיים להתגבר על השפעת