פתח עם איזה טראק שלי וסגור עניין היום ראיתי את ההזמנה... star of israel... חחח מי כותב את הטקסטים להזמנות האלה? קיצר אחי אולי אני יבוא...
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
מצטער אם אמרת ופיספסתי... אבל כמה עולה כניסה?
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser מצטער אם אמרת ופיספסתי... אבל כמה עולה כניסה? כניסה עולה 60-70 מי שיגיע מפה יקבל הנחות וכל מיני
quote:Originally posted by arik קצת לקחת ללב אחי ! אל תשאל.....
הבנתי שחן רוצה לבוא ואולי שגיא..אם תגיעו נסדר לכם משהו טוב
quote:Originally posted by Black-Dragon רכטר מה המצב? מצוין אחי איזה סגנון תמנגן שם?
___________________ yesterday i was a dog, today im a dog and tommorow ill probably still be a dog... ahhh...there's so little hope for advancement...
CLUB, EPIC TRANCE
אחי יש סיכוי קטן שאני בא אגב, איך סלקציית הגיל שם? אתה יודע אולי אם אחוז הערסים הקטנים יהיה גדול? ועוד משהו אם אני בא, ואני מביא את החברה שלי, ועוד 2 חברים, תוכל לסדר להם גם משהו טוב?
ערסים לא יהיו אני מבטיח לך ותגיע עם האנשים אני אמרתי למפיק שמי שאני מכיר שמגיע אני מסדר לו הנחות וכאלה וחוץ מחן שיש לו חינם מסיבות אישיות
quote:Originally posted by Black-Dragon וחוץ מחן שיש לו חינם מסיבות אישיות תודה שזו הייתה המציצה הכי טובה שקיבלת