|
|
|
|
 |
MasterP
/\$$ /\/\a$T3R

Registered: Nov 2002
|
|
|
Dec-31-2003 20:40
|
|
|
 |
 |
LA©
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2003
|
|
|
אתמול היה אחד הלילות היותר מצחיקים שהיו לי....
להגיד את האמת, לא חשבתי שאני אצא בכלל.. לא ממש היה בראש שלי... בערך באחת עשרה סחבו אותי מהבית. בחצות, בכלל הייתי עם חבר'ה אצל אחת החברות שלי בבית. לא, לא התנשקתי.. הנשיקה שמורה למישהו מיוחד שלא יכול היה להיות איתי אתמול. קיצר, את הנשיקות שלי קבלתי מאמא של חברה שלי שיצאה מהמיטה וראתה אותי וחיבקה אותי, נישקה אותי ואמרה לי שהיא התגעגעה אליי (לא ראתה אותי שבוע בערך - במונחים שלנו זה הרבה חחחח). לבסוף! יצאנו לפאב פה באזור בשם "פבלו" ליד המוענות של הסטודנטים. שמה השתכרתי.. ואז חברה שלי עושה... רוצה לבוא לחצרים (יש שמה מועדון - המסגריה, היה ליין של 20+)... אז אני עונה לה אם את גבר את באה.. אז היא עונה אני גבר, אם את באה את גבר. אז עניתי לה יאללה הולכים! קיצר התקפלנו נסענו לעומר להוריד את שאר האנשים שלא רצו לבוא... מתדלקים בדרך, נוסעים לחצרים, מגיעים לשמה בערך בשלוש..... בכלל לא לבושות למועדון, אבל בקטנה. רוח הספונטניות. השומר אומר לנו "סליחה, המסיבה כבר סגורה, לא מכניסים אנשים...." עכשיו בחצרים, בכניסה ליישוב, שמה משלמים לכרטיסים ומחתימים אותך. אז חברה שלי ואני כזה.. "נו באמת אל תהיה מגעיל.." קיצר, לא עזר. אני יורדת מאוטו.. שיכורה... הולכת לדבר איתו. אז הוא מסביר לי שזה לא תלוי בו.... אני מחייכת... ואמרת לו נו באמת... נכנס בלי חותמות, נסתדר בכניסה למועדון כבר... טוב, סבבה, מכניס אותנו, בלי לשלם (!) בלי כלום.. ואומר לנו "מזל שאתן בנות חמודות"... נכנסים, אנשים כבר עוזבים את המסיבה... לא בודקים לנו בכלל חותמות.. אנחנו מתפרעותתתת שחבל על הזמן, למה יש מקום על הרחבה... פתאום אחד בא אליי ואמר לי שהוא עוזב.. הציע לי לבוא, לא הלכתי כמובן, אז הוא נתן לי את הגלו סטיק שלו... אז בכלל... אני אוהבת גלו סטיקס, התחלתי לרקוד עם זה שמה..היה כל כך מצחיק! הבנים שניגשו אלינו קרעו אותי מצחוק, אבל בערך כל דבר קרע אותי ....מצחוק! אחרי התפרעות של שעה וחצי ככה מתקפלות ונוסעות הביתה...
שמים בדרך דיסק של טראנסים, מפוצצים פול ווליום. כל רמזור אפשרי.. היו צחוקים... כולם צעירים בכבישים בשעה הזו... אחד עושה לחברה שלי "זאתי עוד לא נרגעה" (עליי)... הוא זכר אותנו מהמסיבה.. שיחות רמזור.. היה מצחיק כל כך צחוקים בטירוף כמו שצריך! לצחוק זה בריא! זה ה-ד-ב-ר!
מקווה שכולכם נהנתם אתמול... ספרו מה עשיתם איך היה...
|
|
Jan-01-2004 12:55
|
|
|
 |
 |
Tarantula
#1 iLTa GiRL

Registered: Aug 2002
|
|
|
שנה טובה לכולם@#$#@$
וכלוכם יכולים למצוץ לי, זה כן חג!@$!@
כולכם משתמשים בתאריך הזה יום יום, אז אין סיבה שלא לחגוג שנה מתחלפת, בווו!#$#
ובכלל, השנה הזאת היה הכי מטריף שאפשר, יוואווו
שכרנו בקטות במושב ליד הכנרת, איזה מדהים היה
חוץ מזה שהפכנו את המקום, והבעלים בטח שונא אותנו כרגע, חחחחחח
קיצר מסיבות ביום הזה הכי לא שווה שבעולם, מפוצץ מסריח
ולא מרגישים את האווירה
ואם כבר דיברנו על נשיקות ב-12
רבתי עם חבר שלי, אז התנשקתי עם חברה שלי במקום זה
קיצר נראה זאת הייתה חגיגת סוף שנה הכי קרועה שהיתה לי (ולא בגלל זה)
חבל שלא הייתם שם, זה מה שיש לי להגיד
LUV U#!$!@#$@#
מממווווואאאהההה!@#$@#

|
|
Jan-01-2004 17:43
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 17:20.
Forum Rules: