יוראי.. אנחנו צוחקים עם לא שמת לב
___________________ Never again.
דיי זה הורס איך כל טרד פה הופך להיות שכונה בפני עצמו אנחנו יותר גרועים מביו (לשעבר) חחחחחח ו.. עכשיו הגרוזינים בסטייל אה? עכשיו לקחת גיל שלך הלכת רבה במקום אחר הלכת רבה בביו הלכת רבה ברוטר הלכת רבה בהיידפארק הלכת רבה בקקטוס לא באה בטרד של יוראי בחיים שלך!!!!!!!!!
חן שמתי לב אבל בהתחלה זה תמיד ריב ככה... קטן קלאסי שכזה..
quote:Originally posted by skelz ו.. עכשיו הגרוזינים בסטייל אה? שלשום אכלתי 7, אולי 8 משולשי פיצה..ב20 דקות
רמיקס חמוד... נכון שזה לא מקצועי אבל סבבה אחי תמשיך ליצור ועם הזמן אתה תהיה רק יותר טוב ! אל תשים זין על התגובות הרעות ותמשיך ככה...לאט לאט תשתפר
כמו MAXIMUS אתה אומר?
quote:Originally posted by Hell_Copter אני אישית יזיין כל אחד ואחד מכם!! אני רואה מישהו פה חזר חרמן מהצבא...
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation