אוקי איפה איש רוקד ומה אני עושה עם הבטריה והקלטת רדיו?!
___________________ ____________________________ Only the quality one will survive Dont be falzan Fuck forum bu99fm!
תחפש את הטבעות
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
quote:Originally posted by DjChook חחח קובי טמבל ורמז לגבי האיש הרוקד תסתכלו טוב טוב על הידיים ותחשבו על "מצא את המטמון" והבטריה נמצאת מסביב למיטה מה אני נותן להם תמריץ
מצאתי אחת במגירה
יצאתי
תנו עוד רמזים מה אני עושה עם הבטריה והקלטת?!
מממ אני לא מצליח להגיע מתחת למיטה משום מה, הגעתי פעם ואז זה יצא לי משם מהר ואני לא מצליח להיכנס שוב
___________________ "The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty." --=My Music=--
יצאתייייייייייייייייייייייי זה כזה טוב!
יצאתי, כמה רמזים: יש עוד מקומות בחדר שאפשר להגיע אליהם- תחפשו עוד מקומות ללחוץ במסך ולא רק על הצד השמאלי והימני לווילון יש שימוש בקשר לאיש הרוקד- תחכו שהוא יסיים, לא לקטוע אותו לינק ע-נ-ק! חן יא מלך...
כפי שאמרתי כבר בעבר כל מה שאתה צריך לעשות זה להסתכל על הריקוד שלו עד הסוף סוף סוף להבין את הרמז מהידיים שלו ואז אחרי שהוא נעלם ליישם את הרמז