Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > דברים שדי ג'ייז שונאים שאומרים להם
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
ראסמי כל מי שאמר אינפקטד צדק
כי כולם חולים על
deeply disturbed
זה תכלס אחד הטראקיםםםם!!!

Old Post Mar-12-2004 17:35 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

בונא מה הבעיה שלכם עם תימנים?!?!?

ובדוגרייייי הנקניקיות הכי קטלני!!

Old Post Mar-12-2004 19:04  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

אוי אלוהים!!!! כמה ניסיון יש לי בחרא הזה!!! ותאמינו לי שאת כל המשפטים שהזכרתם שמעתי לפחות פעם אחת!!!!!!
אז הנה התוספות שלי:

אתה באמצע סט הארד מעולה, כולם באוויר, ופתאום בא אלייך איזה ערס קטן ואומר לך:
"אחי מה זה החרא הזה? שים טראקים משהו עצבני!"

ויש את הילדה המפגרת שמבקשת כל שניה "היהודים", והיא תעמוד מולך כמו פוסטמה עם פרצוף כועס ותחכה עד שתשים...........

וכמובן שיש את האידיוט עם העיגולדים והנזלת ובלי החברים שבא אלייך, נצמד אלייך, מתחיל לשאול שאלות על הציוד שלך, ופשוט יושב לידך כל הערב.....

ואיך אני יכול לשכוח את הפרחות המעצבנות שחושבות שזה מגניב לדבר עם הדי ג'יי אז הן כל שניה באות לדבר איתך, מבקשות שירים, מנסות לדבר במיקרופון המכובה........ כמה שהן כוסיות, הן מעצבנות בטירוף!!!!

זהו בינתיים
אבל יהיו עוד
מבטיח

Old Post Mar-12-2004 20:00  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Q-PiXeL
Turbocharged...

Registered: Nov 2001

במסיבה האחרונה היה אחד ערבי
יענו הוא בן דוד של אחד שלומד איתי בביצפר (גבר גבר)
קיצר הוא בא אליי באמצע הטראנסים וכזה עושה במבטא ערבי
"וואלה אחי, זה יפה שאתה שם טראנסים... אבל מה שווה טראנסים בלי פלאקר"
תנסו להגיד פלאקר במבטא ערבי ותבינו כמה מצחיק זה נשמע

גם חבר שלי (הערבי) אחרי זה צחק עלי שהלכתי לסדר תפליקר בגלל שנבהלתי מבן דוד שלו
(מה שלא היה נכון, למה הוא דווקא היה נחמד)

Old Post Mar-12-2004 21:09  Israel
Click Here to See the Profile for Q-PiXeL Click here to Send Q-PiXeL a Private Message Add Q-PiXeL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

HyPeRSoNiC
הררררררגת אותי!@%

Q-PiXeL
חחחחחחח האוס האוס

CosmicFire
כפרה עליך:>

Old Post Mar-13-2004 01:44  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

מה עם שון פול?

סתם..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תימני עם נזלת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
די אני לא יכול@!$

Old Post Mar-13-2004 01:54  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

חחחחחחחח נזכרתי בעוד אחד!!!! ויש את זה ב-כ-ל מסיבה!!!!

יש את הילדה שבאה אלייך ומבקשת שיר..... עכשיו, בגלל שהיא צפונית מטומטמת, היא לא קולטת שאנחנו במסיבה עם מוסיקה חזקה, ושכשהדי ג'יי שם את האוזניות הוא גם ככה לא שומע כלום, אז היא מדברת כאילו היינו לבד בחדר שקט..... וזה נשמע כמו משהו כזה:
"די ג'יי, יש לך אומבלדחכה???"
ואז יש לך 3 אפשרויות:

1. לעשות לה "כן" עם הראש כדי שהיא תבקש ממך לשים, ואתה תגיד לה "אח"כ" כדי שהיא תזדיין לך מהעיניים

2. לעשות מה "לא" עם הראש כדי שהיא תעוף...... ואז מפה היא יכולה לעשות 2 פעולות אפשריות:

2.א) להתבאס וללכת.
2.ב) להגיד "מה? אתה די ג'יי ואין לך את זה? אתה בטוח?" ואז היא הולכת, אבל הפעם יש לך רגשות אשם......

3. כמו מטומטם (כמוני) להוריד את האוזניות ולהגיד "מה? לא שמעתי!"...
עכשיו, הקטע פה, הוא שגם אם היית שומע את השם, לא היה לך מושג על מה היא מדברת.... אז בסופו של דבר אתה עושה לה פרצוף כזה: ואומר "לא מכיר"... אז היא אומרת "לא יכול להיות!" ומתחילה לשיר לך את זה!!!

זהו...... הרי לכם ניתוח פסיכולוגי מעמיק של הסטריאוטיפ

Old Post Mar-13-2004 11:05  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
וכמובן שיש את האידיוט עם העיגולדים והנזלת ובלי החברים שבא אלייך, נצמד אלייך, מתחיל לשאול שאלות על הציוד שלך, ופשוט יושב לידך כל הערב.....

וואי תיארת בדיוק את יובל...
רק בלי העיגולדים

Old Post Mar-25-2004 20:06 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
וכמובן שיש את האידיוט עם העיגולדים והנזלת ובלי החברים שבא אלייך, נצמד אלייך, מתחיל לשאול שאלות על הציוד שלך, ופשוט יושב לידך כל הערב

רועי פלינר

Old Post Mar-25-2004 21:53  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
warpedd_
until when?!

quote:
Originally posted by Ariels
רועי פלינר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ראסמי!!!!

Old Post Mar-25-2004 21:56  Israel
Click Here to See the Profile for warpedd_ Click here to Send warpedd_ a Private Message Add warpedd_ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by Ariels
רועי פלינר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Old Post Mar-25-2004 22:14 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

עשרה דברים שאני שונא שאומרים לי כשאני מתקלט
-------------------------------------------
1. אתה יכול להשים מזרחית
2. יש לך שנות השמונים
3. אתה יכול להשים את השיר הזה שנשמע כמו בם בדה בם בום דייבינג לה לה
4. הבאתי דיסק מהבית שים לי את שיר מספר 5
5. את שיר מספר 5
6. הם לא רוקדים, תחליף, תחליף עכשיו, אל תמקסס תחליף
7. אתה יכול להגיד מזל טוב לשירה במיקרופון
8. כשמדברים איתך תוך כדי מיקסוס בתוך האוזניות
9. תנמיך טיפה, שלא יזמינו משטרה

...והכי מעצבן אי פעם
10.
יש לי חבר, הוא אוהב טראנס פסיכודלי, הבטחתי לו שהוא יכול לתת איזה סט, אכפת לך להביא לו למקסס איזה שעה שעה וחצי

תגובות אופייניות
----------------
1. הכי קרוב שיש לי זה בוא חביבי נשתגע
2. מה אני הומו
3. אם תדפוק על השולחן לפי הקצב אולי אני אזהה
4. אני מפחד לקבל וירוס, לא תודה
5. אלוהים מה זה החרא הזה שהבאת לי, זה לא מתמקסס עם כלום
6. האמת... קורה בעיקר שאין הרבה אנשים במועדון/מסיבה
7. אין לי מיקרופון יא סתומה
8. איזה מגניב, אתה כמו סרט אילם... יש אפילו מוזיקה ברקע
9. ?!!?!?! הנמכתי כבר !!!! מה אתה רוצה שאני אסגור את המגבר וישים את האוזניות מעל הראש וזהו
10. ללללללללללללאאאאאאאאאא

Old Post Mar-25-2004 22:16  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > דברים שדי ג'ייז שונאים שאומרים להם
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 2 [3] 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackID This Song Please.. [2002] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackWarp Brothers - Blast The Speakers (Club Mix) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 03:31.

Forum Rules: