|
[QUOTE]Originally posted by taltul
YoraY
תבינו אין מה לעשות איתם שלום..אני אף פעם לא אלחץ יד לפלסטינאי ואתחבר איתו ואתן לו לשמוע אחד הטראקים החמים של החודש או אלך איתו לאיזו מסיבה מטורפת...
זה בלתי-אפשרי קודם כל שהם די מפגרים בתרבות שלהם מבחינת השקפת העולם וכאלה...כלומר זה כמו לעצור להאשר לחיות כמו שחיו לפני 2000 שנה...
בחיים לא נוכל לייחס אותם לאירופה לעומת אנחנו שמיוחסים כך בכדורגל לדוגמא או באירוויזיון...
מה נסגר איתך עיניים? זה יותר ארוך מהספר "מלחמה ושלום" , הגזמת יקירי
טוב אז רצית תגובות? ככה: אני אישית לא קוראת לעצמי שמאלנית
אבל אני גם לא ימנית, במצב של המדינה קשה לגבש
דיעה אם אתה לכאן או לכאן וביננו זה לא ממש משנה לי
אני גם ככה לא אוהבת שנותנים לדעות שלי לייבלים, כעקרון
מה שחשוב לי לציין זה שאי אפשר לעשות הכללות, יש בינהם הרבה טרוריסטים ואני בעד להרים אותם עם איזה טיל, יחד עם זאת יש הרבה אנשים שגם להם
לא נוח עם המצב והם גם היו רוצים שלום ובוא לא נשכח את הנשים והילדים,אם תחזור אחורה להסטוריה שלהם אז תבין שהם בסה"כ מסכנים [אני יודעת שחלקכם שונאים אותי ברגע זה] אבל אתם באמת צריכים להבין את התנאים בהם הם גדלים וחיים, לא פלא שהם שונאים אותנו כל כך עד שהם מוכנים להתאבד ולהפוצץ עלינו.... אני בעד
להחזיר שטחים , לגדר אותם כמו שאמרת ולהפריד אותם מאיתנו עד כאן אני די מסכימה איתך אבל אני בהחלט לא מסכימה עם השורה למעלה, אני בטוחה שיש הרבה פלסטינאים שאוהבים טראנסים ומסיבות ואם אלוהים הוא דיג'יי כמו שהשמועה אומרת אז הוא בטח היה שמח לארח אותם במסיבות שלו... [במיוחד אם הם היו דואגים לכיבוד]

|