Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טרד פוליטיקה
Pages (3): « 1 2 [3]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
oDrori
howdy

Registered: Dec 2001

quote:
Originally posted by YoraY
taltul...
?אולי תרחיב קצת בדבריך
:Pחחחחחח

דוגרי אמן ויכולתי להשמיד כל ערבי בעולם חוץ מצדיקים
כולם חיות

ולפעמים אני מאד שונא שמאלנים...
הדברים שהם אומרים פשוט שחושבים עליהם נשמעים דפוקים לגמרי...

זה בסדר, דפיקויות באות משני הצדדים, לשנוא זה לא הכרחי

אני מסכים, היה צריך לחסל את יאסין מזמן, אבל מאחר ולא עשו את זה מזמן, אין צורך לבחור בזמן גרוע בגלל אינטרסים של הממשלה. ולא רק שהפכנו אותו לאיזה גיבור מלחמה, אירופה נכנסת באמאמאמא שלנו וארה"ב מסתייגת מלהתקשר לפרשה. החמאס לא הולך להגביל את עצמו לארץ יותר והוא מרחיב את עסקיו לחו"ל.

אבל, הרגנו את הרע, אז עכשיו הכל יהיה בסדר.
?

Old Post Mar-23-2004 17:15  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

[QUOTE]Originally posted by Flotser
בכלל שחררנו אותו מהכלא בגלל פשלה של המוסד, שני סונכים שלנו נכשלו בניסיון שלהם לחסל איזה מנהיג חמאס שהיה בירדן,
וכדי לא להרוס את היחסים עם ירדן, שיחררנו את יאסין.

לא שחררנו אותו מתוך יחסי שכנות טובה
אלא מתוך חוסר ברירה!
בכל מקרה אני חושבת שזה היה רעיון מעולה
החיסול הזה, אבל.. לדעתי צה"ל יכל לעשות את זה בצורה הרבה יותר אלגנטית
[ ואני בטוחה שצה"ל מכיר המון שיטות כאלה]
כאילו יותר בשקט ויותר חלק ככה שבאמת זה
לא יגרור פיגועים וכאלה , ביי טה ווי
אם זה מעניין אותכם אז ערבים שלומדים איתי
כששמעו ת'בשורה פשוט הלכו הבייתה באמצע הלימודים, להתאבל
אתם קולטים? ערבים ישראלים... מפחיד לא?

Old Post Mar-23-2004 17:41  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by princess cc
[QUOTE]Originally posted by Flotser
בכלל שחררנו אותו מהכלא בגלל פשלה של המוסד, שני סונכים שלנו נכשלו בניסיון שלהם לחסל איזה מנהיג חמאס שהיה בירדן,
וכדי לא להרוס את היחסים עם ירדן, שיחררנו את יאסין.

לא שחררנו אותו מתוך יחסי שכנות טובה
אלא מתוך חוסר ברירה!
בכל מקרה אני חושבת שזה היה רעיון מעולה
החיסול הזה, אבל.. לדעתי צה"ל יכל לעשות את זה בצורה הרבה יותר אלגנטית
[ ואני בטוחה שצה"ל מכיר המון שיטות כאלה]
כאילו יותר בשקט ויותר חלק ככה שבאמת זה
לא יגרור פיגועים וכאלה , ביי טה ווי
אם זה מעניין אותכם אז ערבים שלומדים איתי
כששמעו ת'בשורה פשוט הלכו הבייתה באמצע הלימודים, להתאבל
אתם קולטים? ערבים ישראלים... מפחיד לא?

ערבים בני זונות צריך למחוק את כל המדינות הערביות ויגמר כל הבלאגן
ובאמת אם את כבר מדברת על חיסול נורמאלי, כשהוא היה בכלא עוד לפני שסגרו עיסקאות, היה צריך לחסל אותו בכלא ולהמציא איזה סיפור והכל היה נגמר בשקט בלי הוכחות

Old Post Mar-23-2004 17:44 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

[QUOTE]Originally posted by taltul
YoraY
תבינו אין מה לעשות איתם שלום..אני אף פעם לא אלחץ יד לפלסטינאי ואתחבר איתו ואתן לו לשמוע אחד הטראקים החמים של החודש או אלך איתו לאיזו מסיבה מטורפת...
זה בלתי-אפשרי קודם כל שהם די מפגרים בתרבות שלהם מבחינת השקפת העולם וכאלה...כלומר זה כמו לעצור להאשר לחיות כמו שחיו לפני 2000 שנה...
בחיים לא נוכל לייחס אותם לאירופה לעומת אנחנו שמיוחסים כך בכדורגל לדוגמא או באירוויזיון...

מה נסגר איתך עיניים? זה יותר ארוך מהספר "מלחמה ושלום" , הגזמת יקירי
טוב אז רצית תגובות? ככה: אני אישית לא קוראת לעצמי שמאלנית
אבל אני גם לא ימנית, במצב של המדינה קשה לגבש
דיעה אם אתה לכאן או לכאן וביננו זה לא ממש משנה לי
אני גם ככה לא אוהבת שנותנים לדעות שלי לייבלים, כעקרון
מה שחשוב לי לציין זה שאי אפשר לעשות הכללות, יש בינהם הרבה טרוריסטים ואני בעד להרים אותם עם איזה טיל, יחד עם זאת יש הרבה אנשים שגם להם
לא נוח עם המצב והם גם היו רוצים שלום ובוא לא נשכח את הנשים והילדים,אם תחזור אחורה להסטוריה שלהם אז תבין שהם בסה"כ מסכנים [אני יודעת שחלקכם שונאים אותי ברגע זה] אבל אתם באמת צריכים להבין את התנאים בהם הם גדלים וחיים, לא פלא שהם שונאים אותנו כל כך עד שהם מוכנים להתאבד ולהפוצץ עלינו.... אני בעד
להחזיר שטחים , לגדר אותם כמו שאמרת ולהפריד אותם מאיתנו עד כאן אני די מסכימה איתך אבל אני בהחלט לא מסכימה עם השורה למעלה, אני בטוחה שיש הרבה פלסטינאים שאוהבים טראנסים ומסיבות ואם אלוהים הוא דיג'יי כמו שהשמועה אומרת אז הוא בטח היה שמח לארח אותם במסיבות שלו... [במיוחד אם הם היו דואגים לכיבוד]

Old Post Mar-23-2004 18:12  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
oDrori
howdy

Registered: Dec 2001

quote:
Originally posted by Shahar
ערבים בני זונות צריך למחוק את כל המדינות הערביות ויגמר כל הבלאגן

שחר, אתה יודע שאני אוהב אותך. אבל יום אחד אתה ציזכר במשפטים האלה ותצחק על עצמך.

Old Post Mar-23-2004 19:07  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

princess cc
quote:
טוב אז רצית תגובות? ככה: אני אישית לא קוראת לעצמי שמאלנית

מה שהכי מצחיק זה שבאותו רגע שכתבתי את הפוסט שלי לא הייתה לי שום מחשבה על המונח כמו ימני או שמאלני...
אני חושב שהדעה שלי היא לא ימנית וגם לא שמאלנית אלא שפשוט דעה של בן אדם נורמאלי הרואה את מה שערבים-מחבלים עושים היום ולא רק במדינה שלנו.
והדרך היחידה היא להילחם בהם ותזכרי שאין דרך אחרת חוץ מלהילחם...אין
לנהל פה מו''מ ולחתום על הסכמים שבפועל לא מתקיימים ולא שווים חצי פרוטה
אני לא בן אדם אכזרי לגמרי...חמוד לאללה..באמת..תשאלי את החברים שלי אבל הקטע הוא שאני וגם הרבה אנשים אחרים אני בטוח נמצאים במצב של ייאוש פשוט נמאס מכל מה שקורה היום...פשוט נמאס

אני גם חשבתי כמוך פעם שילדים ונשים - לא צריך לגעת בהם אבל אחרי שאני שומע על הפיגועים הנעשים ע''י אותן נשים מסכנות וילדים מסכנים כמו שאמרת - אני כבר לא יודע מה לחשוב במקרים כאלה...
את אומרת הם גרים במצב גרוע מאוד..אין מה להתווכח אבל זה לא בעיה שלנו וזה לא יכול להוות תירוץ הולם ..זה בעיה של הממשלה שלהם ומי שעומד בראשה...במקום לזיין את המוח על החזרת השטחים וכו' וכו' [כי זה באמת זיון מוח-מה כל כך לא מובן בתשטבה "לא!" הם עדיין לא הבינו את התשובה או מה..או שצריך לאיית להם??!?!] שיתעסקו בדברים יותר חשובים כמו רמת החיים של העם הפלסטינאי במקום לעשות שתיפות מוח לאנשים שהולכים לעשות פיגועים אחרי זה...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Last edited by taltul on Mar-23-2004 at 19:50

Old Post Mar-23-2004 19:44  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

quote:
Originally posted by taltul
princess cc

אני לא בן אדם אכזרי לגמרי...חמוד לאללה..באמת..תשאלי את החברים שלי אני וגם הרבה אנשים אחרים אני בטוח נמצאים במצב של ייאוש פשוט נמאס מכל מה שקורה היום...פשוט נמאס

אני גם חשבתי כמוך פעם שילדים ונשים - לא צריך לגעת בהם אבל אחרי שאני שומע על הפיגועים הנעשים ע''י אותן נשים מסכנות וילדים מסכנים כמו שאמרת
את אומרת הם גרים במצב גרוע מאוד..אין מה להתווכח אבל זה לא בעיה שלנו וזה לא יכול להוות תירוץ הולם ..זה בעיה של הממשלה שלהם ומי שעומד בראשה...במקום לזיין את המוח על החזרת השטחים וכו' וכו' שיתעסקו בדברים יותר חשובים כמו כלכלה ורמת החיים של העם הפלסטינאי במקום לעשות שתיפות מוח לאנשים שהולכים לעשות פיגועים אחרי זה...

טלטול אני בטוחה שאתה חמוד ולא חשבתי לרגע שאתה אכזרי, אני גם
נמנית על אלה שנמאס להם מהמצב במדינה אבל אנחנו לא יכולים להתעלם מהעובדה
שהם בעיה גם שלנו ולא רק של הממשלה שלהם, כל עוד הם נמצאים בשטחים שלנו [או אנחנו בשלהם, תקרא לזה איך שאתה רוצה]
אני אומרת: בואו ניתן להם ת'שטחים שלהם, נפנה התנחלויות ואז זו באמת כבר תהיה בעיה שלהם.
לגבי השטיפות מוח אז לא צריך להתאמץ הרבה, אם אתה ילד שגדל במחנה פליטים פלסטינאי, אין לך אוכל/בגדים/צעצועים וכ"ו ומולך
אתה רואה וילות של מתנחלים וילדים שיש להם הכל אז אין צורך אפילו לנסות להסית אותך אתה ממילא גדל עם שנאה...
וזה רק ענייין של זמן עד שהשנאה הזו הופכת לטרור מתמשך...

Old Post Mar-23-2004 19:58  Israel
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by oDrori
שחר, אתה יודע שאני אוהב אותך. אבל יום אחד אתה ציזכר במשפטים האלה ותצחק על עצמך.

גם אתה יום אחד ציזכר במשפטים האלה ותצחק על עצמך

Old Post Mar-23-2004 21:20 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טרד פוליטיקה
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 2 [3]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback1 Electro sample to ID played by Mylo. Please help!! [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackTrulz & Robin - Crazy be [2007]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 11:59.

Forum Rules: