quote:אני מקווה שהם ימכרו לי ב 80 אני יכול להשיג לך ב-80.
quote:Originally posted by markfeldman אני יכול להשיג לך ב-80. טוב שיש לי אופציה נוספת
מארק תוכל לארגן גם לי ב80?
cluBBer markfeldman THE_BLUE_DRAGON YO-I Black-Dragon נתראה היום... contact me: 055258607
___________________ NO NO NO FOR SINGING & ELECTRO IN TRANCE MUSIC!!! SAVE THE REAL TRANCE MUSIC!
quote:cluBBer markfeldman THE_BLUE_DRAGON YO-I Black-Dragon אני ואבי בסוף לא נגיע.... תבלו בשביל שנינו, ניפגש בטייסטו !
פרי פרי פרי חברים היה בן זונה במיוחד שאתה אורח של פרי איזה פינוק איזה כיף יובל וקובי סליחה שלא הצלחתי לארגן אותכם אבל...... מקווה לארגן אותכם בכניסה פעם הבאה בקיצור מה שאני יכול להגיד על הבחור במילה אחת ילד טוב חחחחחחחח הבנאדם כזה טוב כל שניה שיגעו אותו חתימות וכאלה והוא כן כן אין בעיה וואלה אחלה בנאדם ואחלה סט כמובן לסיכום :היה מעולה מבחינתי . M-payer.
מה הוא ניגן ? עוד פעם את האלבום שלו ???? חחחחחח
ממש אבל ממש לא חבל שאתה מזלזל אבל ...... היה בן זונה M-payer
quote:ממש אבל ממש לא חבל שאתה מזלזל אבל ...... היה בן זונה תשמע, זה בדרך כלל הטראקליסט שלו... אז בוא תפתיע אותי... (כדי שאני לא אזלזל...)