Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ט'רד הערסים הגדול
Pages (3): « 1 2 [3]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by Eitan E
לא הבנתי מה הקשר בין ציונים בלימודים לבין בנאדם שהוא ערס או לא, אצלנו למשל היו ערסים שהוציאו דווקא ציונים יפים

ולגבי השטויות שערסים עושים: לא רק ערסים עושים שטויות הנה למשל לא מזמן היה לנו טקס קבלת תעודות שנה+ אחריי הלימודים אז הכיתה הפיזיקלית שהייתה הכי מופרעת הגיע לטקס כל אחד עם הכלב שלו
אני חושב שזה עניין של התבגרות יש בנאדם שזה בא לו בגיל 17 ויש בנאדם שבגיל 30 ואף יותר מזה

חוץ מזה אתם מדברים על זה שערסים מעצבנים אותכם ופריקים מעצבנים אותכם אבל עדיין אלה עדיין סקטור מהאוכלוסיה כמו דתיים , חרדים ,מתנחלים
ואין מה לעשות עם זה אי אפשר לשלוח אותם לרכבות , צריך ללמוד לחיות איתם.
ואני חושב שעם כל בנאדם אפשר לדבר אם באמת רוצים כי כולנו חיים באותה מדינה ומשרתים באותו צבא קוראים אותם עיתונים ורואים אותם ערוצי טלויזיה
אז אפשר להתחבר עם מישהו שנראה לך בהתחלה ערס ואחריי שאתה מכיר אותו אתה מגלה שהוא לגמרי לא!

מסכים איתך!
בכל מילה בכל, בכל. ובכל רווח בין המילים

Old Post May-22-2004 14:12 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Eitan E
לא הבנתי מה הקשר בין ציונים בלימודים לבין בנאדם שהוא ערס או לא, אצלנו למשל היו ערסים שהוציאו דווקא ציונים יפים

ולגבי השטויות שערסים עושים: לא רק ערסים עושים שטויות הנה למשל לא מזמן היה לנו טקס קבלת תעודות שנה+ אחריי הלימודים אז הכיתה הפיזיקלית שהייתה הכי מופרעת

יש קשר.. ואני לא מדבר על אם ילד ערס או לא אני מדבר על אם ילד בנוסף לזה שהוא ערס הוא גם בן אדם...

ו... וואלה אני לא יודע איפה אתה גר...... אבל מגמת פיזיקה הכי מופרעת? לשמוע דבר כזה ולקשר אותו לבי"ס שלנו זה..... זה.....זה .....אין לי איך לתאר את זה אפילו.....

Old Post May-22-2004 14:25  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ט'רד הערסים הגדול
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 2 [3]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackpls help to id. Andrew Bennett - Fifth Element 26-04-05 [2005] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPaul van Dyk - "Reflections" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 23:10.

Forum Rules: