Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה אתם חושבים על ליין של קלאב טראנס ושל מוזיקה אלקטרונית בלבד?
Pages (3): « 1 2 [3]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by taltul
מיכאל

התיאוריה שלך ללכת לחפש ליינים איכותיים קצת לא מסתדרת לי בראש!?!?

!?!?!?!?!?!האם יש אותם בכלל - ואני מתכוון לליינים לגילנו

כן אחי יש
וזה בדיוק מה שאמרתי
layla
זה לא כל העולם.

הנה סתם דוגמא, אתה חושב שטראנס מנגנים רק בבאר-שבע
ובתל-אביב כל יום חמישי השנה ניגנו טראנס בזמיר, פשוט המארגנים חשבו שעדיף לפרסם רק אירועים גדולים ולהפיץ מידע על מסיבות באסאםאס לכל מי שיתעניין במקום לפרסם בלילה.
הנה יום שישי הייתי בצופה, לא יודע אם היית מתחבר לדראם אנד בייס ולטכנו שהיה בסוף, אבל בהתחלה היה למשל סט יפה אש של פרוגסיב האוס משהו בסט סגנון
infusion
.....
בקיצור הטענות שלי היו בעיקר לא אליך, אלא אל המקומות האלה שהתקמצנו לא לפרסם בלילה,
אבל גם אנחנו צריכים לקחת יוזמה ולא ללכת כל שבוע למקום שאנחנו לא אוהבים רק כי אין ברירה, כי יש.

דרך אגב תנסה לפעמים גם את
www.timeout.co.il

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Jun-13-2004 07:27  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Narcotic Mind
Psychaholic

Registered: May 2001

הקטע זה שהסצינה האלטרנטיבית נחשבת "אנדרגאונד", והם אוהבים שזה ככה...
אם הם יפרסמו בלילה וייחצנו את המסיבות שלהם אז הם יאבדו את זה,
צריך להתחבר לאנשים שם וככה להגיע למסיבות האלה- שלדעתי המסיבות הכי איכותיות שיש

הם רוצים לשמור על האלטרנטיבה ובתור אלטרנטיבה ולא להפוך אותה למיינסטרים- בד"כ יש אלטרנטיבה לכל המסיבות המסחריות אתה פשוט צריך לחפש במקומות הנכונים

ומיכאל- עוד משהו, כביכול הצופה זה מועדון של 24+ ככה
ואם הם הכניסו אותך בלי בעיה זה רק מראה שהם בונים על איזה קהל הולך להגיע אליהם והם יודעים שלא יבואו לשם קוזאקים אלא אנשים שבאמת באים ומתעניינים במוזיקה שמנגנים שם.

Old Post Jun-13-2004 09:09  Israel
Click Here to See the Profile for Narcotic Mind Click here to Send Narcotic Mind a Private Message Add Narcotic Mind to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

Registered: Oct 2003
כסף!
והרבה כסף!
יחצנות טובה!
ויחצנות מאוד מאוד טובה!
ולא לוותר גם אם נופנים תמיד לקום על הרגליים ולהמשיך!

רק זה יעזור בלהרים ליין אלקטרוני לחיילים ובני גילם!

אחרת חבל בכלל על המאמץ הזמן והכסף!

Old Post Jun-13-2004 12:04  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sabi10
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2003

אז ככה, אני גר בעמק יזרעאל, ליד עפולה.
באיזור יש מדי כמה זמן מסיבות טראנס באוויר הפתוח, הייתי באחת והיה גדול, היו כ100-200 איש, היה ממש כיף רק שמנגנים שם 99% פסיכדלי.
זה נחמד אבל אני זקוק די הרבה לטראנס רגיל וטוב.

ועוד בעיה, שהבחור שהיה מודיע לי על המסיבות ומקום קיומם החליט לנסוע לארה"ב, ועכשיו אין לי גם מושג איפה ומתי הם מתקיימות.

ואם אתם מודאגים לגבי בחורות...אז אל תדאגו

בקשר ללהביא דיג'יים מחו"ל...זה לא חייב לעלות 10000 דולר..אפשר להביא את החברה הפחות מוכרים שהם לא פחות טובים מהמפורסמים, אם לא יותר וזה יעלה הרבה הרבה פחות.
אם היה לי מקום, וכמה חברה שהיו מתארגנים ביחד איתי הייתי מארגן מסיבה.
אני מכיר כמה חברה מגרמניה וגם איטלקי אחד שהיו באים לפה בשמחה, רק צריך שמישהו יזמין אותם...

Old Post Jun-13-2004 13:24  Israel
Click Here to See the Profile for sabi10 Click here to Send sabi10 a Private Message Add sabi10 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
idanhakia
Senior tranceaddict

Registered: Dec 2000

תקשיבו חברה
יש פה משהו שלא ממש מובן לי ...

אני יוצא הרבה למסיבות ואני גם מתקלט בהרבה מסיבות נוער ...
אז ככה דבר ראשון שיוצא לי ללכת למסיבות של TIESTO
ושל הגדולים
שזה קורה פעם בשנה לצערי הרב אז החברים שאני הולך לשם ואללה נהנים עד מאוד...
כולם בהתלהבות , גם שילמו 140 שקל וגם התלהבו ?
אז איך זה עגיוני ?
בנות נהנות שם במסיבות
וסה"כ טיאסטו לא מנגן מוסיקה יותר מדי מיוחדת, כל אחד שיודע לתקלט יכול לנגן כמעט כמוהו מבחינת טראקליסט
ואני אומר לכם את זה מניסיון ואני מודה אני מנגן ברוב מוזיקה שאני שומע בסטים של טיאסטו וארמין כמובן שלא באותה סדר, אבל באותו עיקרון רק שאני מנסה לנגן קצת יותר חזק, כי עדיין נוער זה קהל מאוד בעייתי , הם מחפשים את הבומים וזהו...

לפי דעתי זה גם אנחנו לא בסדר...
במקום ללכת לליין שיש בו מוזיקה טראנס ונגיד והיה בסדר...
אני לא מאמין שהייתם משכנעים את חברים שלכם ללכת לליין כזה...

Old Post Jun-13-2004 16:23  Israel
Click Here to See the Profile for idanhakia Click here to Send idanhakia a Private Message Add idanhakia to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Flotser
כן אחי יש
וזה בדיוק מה שאמרתי
layla
זה לא כל העולם.

הנה סתם דוגמא, אתה חושב שטראנס מנגנים רק בבאר-שבע
ובתל-אביב כל יום חמישי השנה ניגנו טראנס בזמיר, פשוט המארגנים חשבו שעדיף לפרסם רק אירועים גדולים ולהפיץ מידע על מסיבות באסאםאס לכל מי שיתעניין במקום לפרסם בלילה.
הנה יום שישי הייתי בצופה, לא יודע אם היית מתחבר לדראם אנד בייס ולטכנו שהיה בסוף, אבל בהתחלה היה למשל סט יפה אש של פרוגסיב האוס משהו בסט סגנון
infusion
.....
בקיצור הטענות שלי היו בעיקר לא אליך, אלא אל המקומות האלה שהתקמצנו לא לפרסם בלילה,
אבל גם אנחנו צריכים לקחת יוזמה ולא ללכת כל שבוע למקום שאנחנו לא אוהבים רק כי אין ברירה, כי יש.

דרך אגב תנסה לפעמים גם את
www.timeout.co.il

נראה כאילו אתה בכוונה כל הזמן הזה שתקת...למה לא אמרת על מה ידוע לך עוד לפני הרבה זמן...???? אני ממש לא מבין את זה...

למה שלא נמצא לעצמנו לחברי הפורום לאנשים שאכפת להם מהמוזיקה מקום כמו זמיר או משהו בגנון עם ליין איכותי טוב...אז מה שזה אנדרגראונד - הכי טוב ככה המועדון בטח לא מפוצץ ואתה יכול להיות בטוח שבאים שלם אנשים כמוך שיודעים מה שהם רוצים...

נ''ב: אני לא מאמין שהלכת למסיבה עם פרוגרסיב האוס (בסגנון של אינפיז'ן!!!!) ולא הודעת על זה בפורום או לפחות לי...אחי אתה ממש חוצפן אני אמרתי לך פעם שאני לא אוהב פרוגרסיב האוס
?????
אחי אתה באמת מוזר...
או שלדעתך אנחנו לא מספיק נאורים בישביל לבוא לליינים איפה שאתה הולך???

לא שאני יורד עלייך או משהו...אני פשוט לא קולט למה אתה שומר את הדברים כאלה בבטן - במקום לבוא לספר על זה בפורום שנבוא נעשה מפגש או משהו לצלילי הפרוג האוס וכדומה...

פאק....

נ''ב:
יש לי שאלה אם מישהו מעודכן לגבי מה שקורה במועדון הלמון מי שמכיר...כפי הידוע לךי יש שם ליינים קבועים של פרוגרסיב האוס משובח עם די ג'ים אורחים וכדומה...השאלה היא לאיזה גילאים זה...
אני גם יודע על זה אחרי ששמעתי לא פעם את הלייב-סטים משם ברדיו תל אביב 102!!!

קיצר חבר'ה הגיע זמן...יאללה כל מי שיש לו מידע שישפוך את הכל פה...

"אני מת כבר לבוא למסיבה "אמיתית
!!!!

חבר שלי בכלל - הוא שומע רק פרוגי אז הוא בכלל ישתין במכנסיים משמחה אם ידע על קיומם של ליינים מסוג זה...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jun-13-2004 16:42  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

טל!....

שמע דבר ראשון באמת שלא היה לי מושג שיהיה פרוגרסיב האוס במסיבה הזאתי, ודבר שני כן אמרתי לפחות איזה פעמיים שלוש שאני מתכוון ללכת לזה,
ובכלל לא יכולתי להמליץ בלי שניסיתי בכלל
ככה גם לגבי הזמיר כשגיליתי אותו לפני כמה חודשים, כתבתי על זה הודעה מאוד גדולה בטרד הזה של המועדונים...

באמת אחי שלא שמרתי כלום בבטן, אני בעצמי התחלתי להיפתח לסצנה הזאתי של האנדרגאונד בתל-אביב רק ממש ממש בתקופה האחרונה,
(והליין הזה בזמיר לא היה ממש אנדרגרואנד, פשוט אתה בכלל לא התעניינת בכל מה שקשור לפסיכודאלי)

והזכרת את הלמון
קיבלתי יום שישי פלייר, שאומר שב
18.06
יש שמה מסיבת
Break-Beat
אף פעם לא ניסיתי אבל יכול לצאת משהו בן-זונה
(כמו שהבנתי המסיבה הקודמת שלהם הייתה בסופהביט אבל הוא כמעט נסגר, אז זה יהיה בלמון)
המארגנים של זה הם:
www.breakbeat.co.il

ושוב יש עוד כמה מקומות אינטימיים בסגנון הזה שאני מדבר עליו, שמפרסמים בדרך כלל ב
www.timeout.co.il
אבל עוד לא יצא לי לנסות

אבל עדיין מה שנאי הכי רוצה בעולם זה להיות במסיבת טבע איכותית,
ואני ממש לא מתקרב לזה בינתיים

Best Album Ever:

Old Post Jun-13-2004 18:25  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

מיכאל, אני יכול לארגן לך יער..
רק תארגן מוזיקה ואנשים

Old Post Jun-13-2004 19:33  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

quote:
Originally posted by KrazyDJs
מיכאל, אני יכול לארגן לך יער..
רק תארגן מוזיקה ואנשים

אני עם המחשב שלי ו
traktor
בכיף יכולים לעשות משהו טוב

יש פה מספיק אנשים בפורום

Best Album Ever:

Old Post Jun-13-2004 19:47  Israel
Ooza
tranceaddict

Registered: Dec 2003

quote:
Originally posted by THE_BLUE_DRAGON
כסף!
והרבה כסף!
יחצנות טובה!
ויחצנות מאוד מאוד טובה!
ולא לוותר גם אם נופנים תמיד לקום על הרגליים ולהמשיך!

רק זה יעזור בלהרים ליין אלקטרוני לחיילים ובני גילם!

אחרת חבל בכלל על המאמץ הזמן והכסף!

ב-ד-י-ו-ק !!!
זה המפתח להצלחה של הפקה כזואתי

תאכלס..בנות לא יתלהבו מהרעיון של מוזיקה טראנס. חברים שלי למשל לא אכפת להם אם יביאו את גבריאל ודרסדן, הם באים רק בשביל הבנות!

ייחצנות טובה חשובה מאוד להצלחה של הפקה כזואתי - אנשים יבואו אחרי הייחצנים שהם סומכים עליהם!

בלי זה זה ישאר בגדר חלום, וחבל!

Old Post Jun-15-2004 15:25  Israel
Click Here to See the Profile for Ooza Click here to Send Ooza a Private Message Visit Ooza's homepage! Add Ooza to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה אתם חושבים על ליין של קלאב טראנס ושל מוזיקה אלקטרונית בלבד?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 2 [3]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackHaunting, Catchy Trance From Thomas Michael's Serpent & The Rainbow Promo 2001 [2005] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackTillman Urmacher - On The Run (Ocean To Shore Mix) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 09:59.

Forum Rules: