quote:Originally posted by yaman טל אתה מגיע אוטוטו ל 1000 955 (5.89 posts per day) edit: 956 (5.90 posts per day)
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
סטיבי יא מטורף איך אתה מספיק עוד מעט אתה חוגג מילניום
___________________ ^*^Techno is for your mind, House is for your soul, and Carl Cox is a god^*^
סעעמק עד שיהיה לי 1000
quote:Originally posted by DJ Alex E. תציף כמו סטיבי בוי ובמהרה יהיה לך גם 2000 סתם סתם בצחוק טלטוליישן ההפך נהיתי חלש בזמן האחרון - לא הולך לי טוב...לא זורם לי... 986 (5.97 posts per day) תקופה קשה...כמה בעיות פה ושם...
ספר אחי ספר על הבעיות
quote:Originally posted by yaman ספר אחי ספר על הבעיות מה נדלקת כל כך מהר חחחחח חכה עוד אין מכות
אני עוד מעט 2000 לא ססתם לא יודע שניה אני יעשה אדיט EDIT: Date Registered: Dec-23-2002 Total Posts: 1812 (3.19 posts per day)
quote:Originally posted by -CosmicFire- אני עוד מעט 2000 לא ססתם לא יודע שניה אני יעשה אדיט EDIT: Date Registered: Dec-23-2002 Total Posts: 1812 (3.19 posts per day) חחח חרשת על הפורום הא? סתם אחי נארגן לך חגיגה לכבוד המילניום
quote:Originally posted by yaman ספר אחי ספר על הבעיות עזוב זה לא כל כך פשוט...מסובך לאללה...
quote:Originally posted by DJ Alex E. חחח חרשת על הפורום הא? סתם אחי נארגן לך חגיגה לכבוד המילניום מה הקשר חרשת על הפורום גבר? הוא פה יותר משנה... והייתה תקופה שהוא היה כותב בה הרבה... כנ"ל אני וכנ"ל רוב האנשים הפחות חדשים פה...
quote:Originally posted by KrazyDJs מה הקשר חרשת על הפורום גבר? הוא פה יותר משנה... והייתה תקופה שהוא היה כותב בה הרבה... כנ"ל אני וכנ"ל רוב האנשים הפחות חדשים פה... גילית לי את האריקה חחחח אמרתי את זה בצחוק מה נלחצת ברור שיהיה לו מלא פוסטים אחרי כל כך הרבה זמן