Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > יצאתי לגיבוש טייס!!!
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

מה להשתחרר בגיל שלושים
קודם תעבור בשלום את הצ'קים הראשונים ועוד מלא בחינות

לא נורא אח שלי בקטנה באמת...

דווקא 4 חברים שלי עברו את הגיבוש

James Holden is my only GOD!

Old Post Aug-14-2004 13:47 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

אורן אחי, ברור שיש צד טוב והכל
וגם קצונת חי"ר היום מקבלים המון כסף... זה הכל בסופו של דבר תלוי ברמת סיכון שאתה נמצא, נניח מג"דים וכו' מקבלים בוחטה.. ות'יודע מה בסכומים של צבא 1000 2000 שקל זה לא הרבה כ"כ... אני יתן לך לדוגמא את המפקד שלי שהוא רס"ן עם תואר שני, את התואר השני הוא עשה על חשבונו מרוויח את ה 16 נקי.. והוא כולה בן 30.. אבל תחשוב על הצד השני שוואלה אין לו דאגות על הראש אבל הוא חייב לצבא... כל דבר קטן יכולים להקפיץ אותו וכל דבר הוא מעורב.. וזה פוגע בחיי המשפחה, החברה וכו'..
פרינסס
אני אומר מנסיון שלרוב לא מקבלים את רוב הטייסים לאל-על אחרי השיחה שהיתה לי עם הטייס ההוא זה קצת פיתח לי מחשבה בראש.. וואלה אני לא ממציא, עובדה.. טייס בצה"ל בקבע אמר את זה בעצמו

Old Post Aug-14-2004 17:47 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

וואלה אח שלו כל הכבוד על זה שסיימת את הגיבוש
באמת אשרייך

ואלעד תפסיק לקדוח... מה אתה מדבר פה על משכורות של מג"דים
מי אמר בכלל שהוא יהיה קצין ואם יהיה קצין מי אמר שהוא יעבור את הסג"מ?
קיצר... סתמו את הפה וזהו

אורן... בוא לנחל... נקמבן אותך

Old Post Aug-20-2004 12:07 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
Originally posted by Hell_Copter
וואלה אח שלו כל הכבוד על זה שסיימת את הגיבוש
באמת אשרייך

ואלעד תפסיק לקדוח... מה אתה מדבר פה על משכורות של מג"דים
מי אמר בכלל שהוא יהיה קצין ואם יהיה קצין מי אמר שהוא יעבור את הסג"מ?
קיצר... סתמו את הפה וזהו

אורן... בוא לנחל... נקמבן אותך

תודה רבה אחי
ובקשר לקצונה, דווקא לא הייתי מתנגד לצאת לקצונה וכאלה....
נראה לי שבצבא אתה יכול לבנות לך מסלול חיים לא רע בכלל....
אבל הכל תלוי בתפקיד שאני אלך אליו, כמה הוא יעניין אותי, ובעוד המון דברים אחרים... אז נראה כבר....

ובקשר לנח"ל... ואללה אני לא יודע כמה אני רוצה להיות בחי"ר.... לא מושך אותי במיוחד.... לא יודע למה....
בגלל שסיימתי גיבוש טייס, אני גם יכול להתקבל לצנחנים או דובדבן (אחד מהם בטוח, השני לא ממש בטוח.... לא זוכר מה הסבירו לי שם) בלי גיבוש....
אבל בינתיים יש לי עוד זמן עד הגיוס... נראה כבר מה אני אעשה

Old Post Aug-20-2004 17:05  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
ובקשר לנח"ל... ואללה אני לא יודע כמה אני רוצה להיות בחי"ר.... לא מושך אותי במיוחד.... לא יודע למה....
בגלל שסיימתי גיבוש טייס, אני גם יכול להתקבל לצנחנים או דובדבן (אחד מהם בטוח, השני לא ממש בטוח.... לא זוכר מה הסבירו לי שם) בלי גיבוש....
אבל בינתיים יש לי עוד זמן עד הגיוס... נראה כבר מה אני אעשה

חחחחחחחחח הצחקת אותי עכשיו
אתה לא יודע כמה אתה רוצה חי"ר... אבל אתה אומר שאתה יכול להתקבל לצנחנים
מותק... צנחנים זה בדיוק כמו נח"ל רק עם אנשים פחות טובים... כי יש לך ים אנשים שחושבים היי עברתי גיבוש לא משהו קשה, אני שיא הגבר, ואני לא רואה ממטר אף אחד

Old Post Aug-20-2004 18:38 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Origin
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2002

אני קצת סוטה מהנושא ....חייל חימוש ...אני אתודעי שמיועד לחייל חימוש יש למישהוא מוסג מה זה .. ומה עושים שם ?

Old Post Aug-24-2004 18:30  Israel
Click Here to See the Profile for Origin Click here to Send Origin a Private Message Add Origin to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
חחחחחחחחח הצחקת אותי עכשיו
אתה לא יודע כמה אתה רוצה חי"ר... אבל אתה אומר שאתה יכול להתקבל לצנחנים
מותק... צנחנים זה בדיוק כמו נח"ל רק עם אנשים פחות טובים... כי יש לך ים אנשים שחושבים היי עברתי גיבוש לא משהו קשה, אני שיא הגבר, ואני לא רואה ממטר אף אחד

אחי, אני רק ציינתי את זה כעובדה
אני לא רוצה צנחנים.....

ונכון........ צנחנים זה כמו נח"ל..... רק שצנחנים זו יחידה יותר מובחרת, יותר קשה להגיע אליה, ועושים שם קורס צניחה...

ובקשר לאנשים...... ואללה לא יודע כמה אני מסכים איתך בקשר לזה כי בכל מקום בצבא אתה תמצא אנשים יותר טובים ואנשים פחות טובים..... זה ממש לא קשור איפה אתה משרת.....

ואולי אתה צודק בקשר לכל הקטע הזה של הפוזות..... שהם משוויצים בזה שהם סיימו גיבוש טייס או גיבוש צנחנים וחושבים שהם הכי תותחים בעולם.... אבל הם מבינים אח"כ שבעצם כולם שם עשו כמוהם אז זה עובר להם די מהר....

Old Post Aug-25-2004 16:04  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
ונכון........ צנחנים זה כמו נח"ל..... רק שצנחנים זו יחידה יותר מובחרת, יותר קשה להגיע אליה, ועושים שם קורס צניחה...

יחידה יותר מובחרת זה ממש לא...
כל הגדודים אותו דבר בדיוק... וזה בולשיט הגיבוש הזה ככה שקשה להגיע אליה... לא ממש...

וגם גדוד 50 של הנח"ל בני משקים עושים קורס צניחה... מה הפואנטה?
וואסח נטו... אחד הדברים הכי לא שימושיים בעולם...

Old Post Aug-27-2004 19:01 
Sniper
Markus Schulz Addict

quote:
יחידה יותר מובחרת זה ממש לא...
כל הגדודים אותו דבר בדיוק... וזה בולשיט הגיבוש הזה ככה שקשה להגיע אליה... לא ממש...

וגם גדוד 50 של הנח"ל בני משקים עושים קורס צניחה... מה הפואנטה?
וואסח נטו... אחד הדברים הכי לא שימושיים בעולם...

מממממ לא רק גדוד 50...:]
יש כאלה שמספיק מקומבנים במפקדה שבקרוב ככל הניראה יצאו לקורס צניחה
אהממ אהממ... רמז רמז
:]]]

Old Post Aug-27-2004 20:15 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

quote:
Originally posted by Sniper
מממממ לא רק גדוד 50...:]
יש כאלה שמספיק מקומבנים במפקדה שבקרוב ככל הניראה יצאו לקורס צניחה
אהממ אהממ... רמז רמז
:]]]

אלק אלעד השליש יוצא לקורס צניחה
סיכת שלישות וכנפ"צ לא זורם הכי טוב

Old Post Aug-28-2004 11:56 
Sniper
Markus Schulz Addict

חחחח אני מנסה כמה שיותר להוציא את עצמי לצ'ופרים עכשיו
כל עוד אני בקשר טוב עם הקצין קורסים, יש מצב שאני עובר להיות הרל"ש של מג"ד יחס"ר

אני רק מחכה למצוא לי מחליף ואז קראו לי חיי טוב:P

בכל אופן בא טוב מאוד כנפ"צ!!!:]
חחח

Old Post Aug-28-2004 12:46 
MasterP
/\$$ /\/\a$T3R

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Sniper
חחחח אני מנסה כמה שיותר להוציא את עצמי לצ'ופרים עכשיו
כל עוד אני בקשר טוב עם הקצין קורסים, יש מצב שאני עובר להיות הרל"ש של מג"ד יחס"ר

אני רק מחכה למצוא לי מחליף ואז קראו לי חיי טוב:P

בכל אופן בא טוב מאוד כנפ"צ!!!:]
חחח

אחי אני קצין בח"א ולי יהיה קשה מאוד לצאת לצניחה.
בעצם הייתי אומר כמעט בלתי אפשרי.
אחי אם אתה מתקמבן לכנפ"צ (לא מריקושט)

אני תופס ממך מלך

די גיי אלי אוחנה הגיע הישר מהלייבל הנחשב "טדי" לתת סט איכותי.. יש לי חלק מהטראקליסט

1. avi nimni - the new prince
2. the crowd - maor maor maor melixon
3. dj eli ohana - clean head
4. amir turgeman - searching the target (unable to score mix)
5. david amsalem - blind horse (never cross straight mix)
6. dj indio ferreira - move out of my way (3 mistakes per game mix)

Old Post Aug-28-2004 12:55  Israel
Click Here to See the Profile for MasterP Click here to Send MasterP a Private Message Add MasterP to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > יצאתי לגיבוש טייס!!!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 2 [3] 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackMy most wanted unknown track. Old trance tune (very difficult to ID) [2024] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackGiorgio Moroder - "The Chase" (Midnight Express) [2007]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 01:52.

Forum Rules: