Registered: Aug 2004
quote:
Originally posted by m0sh
אוקי סבבה
תראה אני רוצה ללכת למסיבת מים באס פארדיס...היית או שמעת?
אל תתקרב לשם. חרא קהל, חרא מוזיקה ומסיבה הרבה פחות טובה משאר המסיבות שאתה יכול ללכת אליהן במועדונים האחרים באותו הלילה
quote:
וגםמה אתה אומר על המסיבת קצף באמנזיה
למרות שחברים שלי היו כבר שם בסוף יולי ואמרו לי ללכת
ודווקא מהסרט שאחד מהפורום עשה , עדן נראה טוב...
- לעומת מסיבת המים זו דווקא מסיבה שחובה לפקוד אותה. מדובר בליין
La Troya @ Amnesia
שנערך כל יום רביעי
בעיקרון הקצף מתחיל לזרום בחדר הראשי בסביבות 6 בבוקר ובינתיים יש שם מסיבה רגילה על טהרת ההאוס, כאשר בטרסה יש את מסיבת הגייז הטובה בעולם. אל תדאג - יש בה כמובן רוב סטרייטי לחלוטין
:קח בחשבון שאם אתה הולך למסיבה הזו ביום רביעי אז אתה מוותר על 2 מסיבות לא פחות טובות שנערכות באותו הלילה
Subliminal @ Pacha
Meganite @ Privilege
אבל באיביזה הדילמה אף פעם לא הייתה קלה לגבי איזה מסיבה לבחור, וניסיון זה הדבר היחיד שאולי יכול לעזור בכך. צרות של עשירים כמו שאומרים
Registered: Jan 2001
לא אני הולך ביום ראשון לקצף
אני לא מוותר על פיקוטו
עוד שאלה
ה
Privilege Manumission
זה יעני מסיבה בגירסא הגדולה של המקום?
יעני בליין של פיקוטו הבנתי זה רק המועדון עצמו ... ופה זה גם החלק החיצוני עם הבריכות....
יש מושג?
Aug-26-2004 11:49
princess cc
the next best thing
Registered: Mar 2004
quote:
זה לא 2.5 אלף יורו
באמת תקראי הודעה לפני ועוד כמה הודעת אחרי ותראי
איזה ראש קטן את
1000 יורו ואתה מסודר
זה מרוב שאתם כותבים הרבה שטויות אני כבר מסננת...
איזה יופי רק עכשיו קראתי הכל! תותח עללללללל איזה ריוויו! איזה תמונות! איזה מסיבות!!!!!!!!!!!!
איך בא לי!!!!!!!
באסה איך אני מקנאה בכם!
Aug-26-2004 14:07
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1
Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---
אחרי שהזלתי ריר על המסך עם כל התמונות האלה... נשאר לי רק לשאול מאיפה קניתם את כל החולצות/מכנסיים עם התאורה- ובמיוחד את הכפפה הזאת?
Aug-26-2004 14:47
Huge-A
Dj / Producer
Registered: Jul 2004
כל הזכויות שמורות לציוד הנ"ל .
תמונות שלי תראה כאן :MY
עוד 18 יום למנייאקקקקקקקקק
שים לב לבאנר תראה איזה יופי של בגדים ומשקפיים :toocool
quote:
לא אני הולך ביום ראשון לקצף
אני לא מוותר על פיקוטו
בחירה טובה הפריוילג' ביום רביעי, אני הייתי עושה את אותו הדבר
אבל (וזה אבל ענק) בקשר לבחירה שלך ביום ראשון - אין יותר גרוע מזה, כי זה אומר שאתה הולך לפספס את הסאנדייס @ ספייס - המסיבה הכי טובה באי מזה שנים
ולא רק זה אלא המסיבת קצף שבחרת ללכת אליה ביום ראשון באמנזיה לא רק שהיא תהיה חצי ריקה אלא היא מסיבת גייז (על כל הטוב והרע שיש בעניין). קח לתשומת ליבך
(הכל נאמר מניסיון אישי שלי)
quote:
עוד שאלה
ה
Privilege Manumission
זה יעני מסיבה בגירסא הגדולה של המקום?
יעני בליין של פיקוטו הבנתי זה רק המועדון עצמו ... ופה זה גם החלק החיצוני עם הבריכות....
יש מושג?
נהפוך הוא - רק ביום שני (מאנומישיין) מצליח המועדון למלא את כולו (12000 איש) ולכן פותחים את כל ההיכל הענק הזה (אין חלק חיצוני, הכל בתוך המועדון, גם הבריכה). בימים אחרים, כמו ביום רביעי, פותחים רק חלק קטן מהמועדון כולו מהסיבה הפשוטה שהם לא מצליחים למלא את המקום בליינים שבימים אלו
בליין של פיקוטו וליבינג (מגהנייט ביום רביעי) פותחים חלק מהמועדון שיכול להכיל בסביבות 3000 איש. אותו חלק תמיד מלא ואין תחושה שאתה לבד כשם שהייתה עלולה להיווצר אם היו פותחים את כל המועדון ביום הזה
quote:
Originally posted by eXeTik
אחרי שהזלתי ריר על המסך עם כל התמונות האלה... נשאר לי רק לשאול מאיפה קניתם את כל החולצות/מכנסיים עם התאורה- ובמיוחד את הכפפה הזאת?
ת'אמת אנחנו חלק מהדברים קונים בחלקים ובונים/משפצרים את השאר בעצמנו
חוצמזה שיש לנו תופרת אישית שאנחנו נעזרים בה לבגדים שאנחנו מעצבים בעצמנו
Registered: Jan 2001
quote:
Originally posted by fusi
(הכל נאמר מניסיון אישי שלי)
נהפוך הוא - רק ביום שני (מאנומישיין) מצליח המועדון למלא את כולו (12000 איש) ולכן פותחים את כל ההיכל הענק הזה (אין חלק חיצוני, הכל בתוך המועדון, גם הבריכה). בימים אחרים, כמו ביום רביעי, פותחים רק חלק קטן מהמועדון כולו מהסיבה הפשוטה שהם לא מצליחים למלא את המקום בליינים שבימים אלו
בליין של פיקוטו וליבינג (מגהנייט ביום רביעי) פותחים חלק מהמועדון שיכול להכיל בסביבות 3000 איש. אותו חלק תמיד מלא ואין תחושה שאתה לבד כשם שהייתה עלולה להיווצר אם היו פותחים את כל המועדון ביום הזה
נו זה מה שהתכוונתי
אז ללכת ביום שני זה יהיה כל המועדון עם הבריכה
ובפיקוטו זה יהיה חלק
תגיד לבוא בבגד ים ביום שני??? חחח
Aug-26-2004 15:38
princess cc
the next best thing
Registered: Mar 2004
quote:
Originally posted by fusi
ת'אמת אנחנו חלק מהדברים קונים בחלקים ובונים/משפצרים את השאר בעצמנו
חוצמזה שיש לנו תופרת אישית שאנחנו נעזרים בה לבגדים שאנחנו מעצבים בעצמנו
quote:
נו זה מה שהתכוונתי
אז ללכת ביום שני זה יהיה כל המועדון עם הבריכה
ובפיקוטו זה יהיה חלק
תגיד לבוא בבגד ים ביום שני??? חחח
ממש לא. הבריכה שם נועדה ליופי ואנשים (שפויים או מסטולים כמעה) לא נכנסים אליה, או לפחות לא אמורים
ולגבי המאנומישיין ביום שני - זו יותר קרקס אחד גדול מאשר מסיבה. יש שם מלא הופעות של לוליינים ואקרובטים והרוב עומדים ומסתכלים ובקושי רוקדים. גם המוזיקה שם לא משהו והדיג'יים נוטים לעשות סלט בין האוס לטראנס עם הרבה להיטים טחונים. עם כל מה שנאמר זו בכל זאת חוויה שצריך לעבור אותה פעם אחת בלבד וזהו (בתולי איביזה במיוחד). אני אישית לא הייתי ממליץ עליה בכלל כי יש ליינים הרבה יותר טובים ביום שני שעדיף ללכת אליהם, כמו
Roger Sanchez @ Pacha
Cocoon @ Amnesia