לפני אחרי זה מסביר את האיפור והמבט המבסוט הזה של "זיינתי שתי בלונדיות כוסיות סוף הדרך"
quote:Originally posted by Hell_Copter עודד... בהתחלה חשבתי הוא מדבר על המשולש המקראי!! אני חשבתי שהוא מדבר על יעל בר זהר גיא זוארץ ובחורה נוספת [או בחור]
quote:Originally posted by Ariels אני חשבתי שהוא מדבר על יעל בר זהר גיא זוארץ ובחורה נוספת [או בחור] ההנפצה אומרת שזה יהודה לוי... אבל לך תדע
___________________ .
quote:Originally posted by oDrori אחיייייייייייייייי איפה אתה? /offtopic תרים טלפון יא קקה !!! אני פה !
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
עכשיו כאשר הסתכלי על התמונה של המשולש. זה נראה כיאלו ארמין בא לשם כמעריץ של השניים כי לטיאסטו ולפרי יש כרטיסים של הופעה אבל לארמין אין. ארמין מעריץ שלה שנה טובה
פוסט של אריאל ומורן ז"ל באותו ת'רד..כבוד משעמם בחג...
quote:Originally posted by luckystrike תרים טלפון יא קקה !!! אני פה ! ואני עוד פה בלי רשיון ועכשיו גם "פה" זה לא מדוייק
___________________ Check My Music
טייסטו הזה מכוער טילים...
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Hell_Copter ההנפצה אומרת שזה יהודה לוי... אבל לך תדע זה לא יהודה לוי זה אמיר פיי גוטמן בדוק
___________________ "No Sane man will dance." - Cicero (106-43 B.C.)