אני מקווה להיות שם ואם תהיה שם משאית של הום מגה זה די מגדיל את הסיכויים
אני אורן וחברה שלו באים... זתומרת עוד שני מקומות, יוב וקוב אם אין לכם הסעה...
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
כנסו עכשיו לאתר הרישמי של המצעד השנה !!! SAMSUNG Love Parade 2004
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC אני מקווה להיות שם ואם תהיה שם משאית של הום מגה זה די מגדיל את הסיכויים ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ואוו ניראה דווקא שיהיה מעניין!!!:] והכי טוב זה ששבוע הבא אני מיום שלישי בחופש כמו השבוע חיחי בא טוב מאוד וסביר להניח שנתראה שם
אולי גם אני אבוא
quote:Originally posted by Rising אולי גם אני אבוא פישש אורן סחטיין על החתימה!! ממש יפה אח שלי
Sniper Rising עדיף שתרשמו שאתם באים בטרד "הרשמי" של המצעד... ככה נדע בדיוק מי מה ומו...
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
quote:Originally posted by yaman פישש אורן סחטיין על החתימה!! ממש יפה אח שלי תודה אח שלי quote:Originally posted by taltul Sniper Rising עדיף שתרשמו שאתם באים בטרד "הרשמי" של המצעד... ככה נדע בדיוק מי מה ומו... שום דבר לא סגור עדיין מבחינתי.