Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > איזה מוזיקה היוצרים והדיג'יים המפורסמים שומעים באוטו\בבית!?
איזה מוזיקה הדיג'יים המפורסמים שומעים באוטו\בבית\בזמן פנוי
You do not have permission to vote on this poll.
(טראנס(כל סוג שהוא 19 70.37%
פופ 1 3.70%
היפהופ 2 7.41%
מוזיקה קלאסית 5 18.52%
Total: 27 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by Shahar
מה תחושב שאם טייסטו יוצר טראנס הוא אוהב רק טראנס!?
תטועה אחושרמוטה.....
זה שהוא יוצר טראנס לא אומר שבזמן הפנוי הוא לא יכול לשמוע מוזיקה אחרת

לאאאאאאא
אבל בכל זאת הגיון פה
אם הבן אדם יוצר טראנס זתומרת שהוא אוהב את הסגנון וסביר להניח שזה רוב החומר שהוא שומע...

וטל אחי אתה בן 20
אני 15 אני לא יכול להגיד להורים שלי מה לשמוע באוטו לפעמים אני שם אז שומע אבל בעקרון הם לא נותנים לי במיוחד לא בנסיעות ארוכות

Old Post Oct-11-2004 05:56  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MrBlond
Junior tranceaddict

Registered: Apr 2004

תגיד להם:

אבא, אמא, יש משהו שאנחנו צריכים לדבר עליו...

ידעתי את זה מאז שראיתי גבר עירום בפעם הראשונה, וכל הזמן הזה, שמרתי את זה בפנים...

אבא, אמא...

אני מכור לטראנס!

Old Post Oct-11-2004 06:56  Israel
Click Here to See the Profile for MrBlond Click here to Send MrBlond a Private Message Add MrBlond to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
black mammmba
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2004

טיאסטו היה חייב לשמוע קאלסי

אחרת מאיפה בדיוק הוא הביא את ה
"אדיגו פור אסטרינג??

זאת בכלל סינפוניה של מלחין אמריקאי בשם באבר סמואל
המנהיגה נוגנה על ידי סינפונית ניו יורק בשנת 1936

בעקרון הם גם עושים מיקסים לרוק...
טיאסטו לקיין...
ועוד....

בעקרון הם מגוונים

Old Post Oct-11-2004 12:03  Israel
Click Here to See the Profile for black mammmba Click here to Send black mammmba a Private Message Add black mammmba to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

ואללה איזה באמת מכוניות יש להם אתם יודעים?

אני סגור על זה שלארמין בטוח יש איביזה טורבו ומטוס פרטי

Old Post Oct-11-2004 12:39  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MrBlond
Junior tranceaddict

Registered: Apr 2004

טייסטו סתם טמבל, הוא בטח מקשיב לפופ רוסי או משהו

Old Post Oct-11-2004 13:14  Israel
Click Here to See the Profile for MrBlond Click here to Send MrBlond a Private Message Add MrBlond to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by yaman
ואללה איזה באמת מכוניות יש להם אתם יודעים?

אני סגור על זה שלארמין בטוח יש איביזה טורבו ומטוס פרטי

לההה...אבל במקום זה יש לו סטודיו ועם כל הציוד שבו הוא עולה כמה מיליוני דולרים טובים!!!...זה בדוק... אני זוכר עוד בפורום שאתר שלו דיברו על זה ואנשים תההו מאיפה יש לו כסף לכל הציוד הזה הרי הוא עולה מיליונים וזה...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Oct-11-2004 13:14  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
לפי דעתי טרד דיי דפוק...

הם יוצרים טראנס ומתקלטים טראנס כל החיים שלהם... ומקבלים אלפי תקליטים ודיסקים של טראנס כל היום...
וברור שזה המוסיקה האהובה עליהם אחרת הם לא היו מתקלטים או יוצרים אותה !

אז מן הסתם הם שומעים את המוסיקה הזאת גם להנאה בזמנם הפנוי...

עכשיו אני לא אומר שהם לא אוהבים או שומעים סגנונות אחרים אני רק אומר שמן הסתם זה המוסיקה שהם שומעים רוב הזמן...

: \

Last edited by coby on Oct-11-2004 at 15:30

Old Post Oct-11-2004 15:19  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by coby
לפי דעתי טרד דיי דפוק...

הם יוצרים טראנס ומתקלטים טראנס כל החיים שלהם... ומקבלים אלפי תקליטים ודיסקים של טראנס כל היום...
וברור שזה המוסיקה האהובה עליהם אחרת עם לא היו מתקלטים או יוצרים אותה !

אז מן הסתם הם שומעים את המוסיקה הזאת גם להנאה בזמנם הפנוי...

עכשיו אני לא אומר שהם לא אוהבים או שומעים סגנונות אחרים אני רק אומר שמן הסתם זה המוסיקה שהם שומעים רוב הזמן...

: \

בדיוק!!!

זה העניין - זה פשוט לא טבעי להתעסק כל החיים עאלקטרונית כאשר בפועל בן אדם לא ממש שומע אותה...

לדעתי זה מובן מאליו שאם יוצרים כמו אבאב אנד ביונד למשל והדומים להם ישמעו קודם כל אלקטרונית משאר שאר הסגנונות האחרים...
והם חייבים לעשות את זה כי אחרת מאיפה כל ההשראה וכל המוזות??? משירי פופ / ראפ או רוק שהם (נראה לכם???) שומעים...

עוד פעם מישהו פה כבר אמר את זה - יכול להיות שהם שומעים קלאסית או רוק לפעמים אבל בטוח שזה לא פופ או ראפ כי אין להם שום דבר שהם יכולים ללמוד מ2 הז'אנרים הללו...

Old Post Oct-11-2004 15:28  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by -CosmicFire-
לאאאאאאא
אבל בכל זאת הגיון פה
אם הבן אדם יוצר טראנס זתומרת שהוא אוהב את הסגנון וסביר להניח שזה רוב החומר שהוא שומע...

בדיוק בגלל שהוא יוצר טראנס ובגלל שהוא צריך לעבוד עם זה כל היום בטוח בא לו להרגע קצת עם מוזיקה אחרת

Old Post Oct-11-2004 15:44 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
בדיוק בגלל שהוא יוצר טראנס ובגלל שהוא צריך לעבוד עם זה כל היום בטוח בא לו להרגע קצת עם מוזיקה אחרת

להירגע???

זהו שזוי בדיוק הסתירה לדעתי... הרי ממה הוא צריך להירגע הרי זהו הז'אנר שהוא בחר בו ואם הוא בחר בו אז סביר להניח בגלל שאוהב אותו ונהנה ממנו כל רגע בחיים שלו...

עכשיו במקרה זה לא נראה לי שהוא צריך להירגע הרי הוא נהנה מעבודה שלו ומהמוזיקה שהוא עושה...

אני לא אומר שישמע את אותם דברים כל הזמן - שיקח אמביינט פרוג או ברייקס וצ'יל אאוט - כלומר תמיד אפשר למצוא משהו אחר כדי לגוון אבל למה ללכת לחפש משהו בז'אנרים אחרים כאשר ישך ים של בחירה מול העניין בז'אנר שאתה מכור עליו...

זה הנקודת מחשבה שלי...

Old Post Oct-11-2004 15:54  Israel
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by taltul
להירגע???

זהו שזוי בדיוק הסתירה לדעתי... הרי ממה הוא צריך להירגע הרי זהו הז'אנר שהוא בחר בו ואם הוא בחר בו אז סביר להניח בגלל שאוהב אותו ונהנה ממנו כל רגע בחיים שלו...

עכשיו במקרה זה לא נראה לי שהוא צריך להירגע הרי הוא נהנה מעבודה שלו ומהמוזיקה שהוא עושה...

אני לא אומר שישמע את אותם דברים כל הזמן - שיקח אמביינט פרוג או ברייקס וצ'יל אאוט - כלומר תמיד אפשר למצוא משהו אחר כדי לגוון אבל למה ללכת לחפש משהו בז'אנרים אחרים כאשר ישך ים של בחירה מול העניין בז'אנר שאתה מכור עליו...

זה הנקודת מחשבה שלי...

אחי עם כל הכבוד לעבודה שלהם ולסגנון שלהם תאמין לי שאחרי שהוא יושב בסטטודיו ומסיים תעבודה להיום אנלא בטוח שתמיד בא לך לשמוע עוד טראנס
אז נכון אולי אמביינט או ברייקס....
גם לי יש קטעים שאחרי שאני ממקסס כבר בא לי קצת להרגע עם משו אחר

Old Post Oct-11-2004 16:00 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

quote:
אחי עם כל הכבוד לעבודה שלהם ולסגנון שלהם תאמין לי שאחרי שהוא יושב בסטטודיו ומסיים תעבודה להיום אנלא בטוח שתמיד בא לך לשמוע עוד טראנס
אז נכון אולי אמביינט או ברייקס....
גם לי יש קטעים שאחרי שאני ממקסס כבר בא לי קצת להרגע עם משו אחר

צודק בהחלט

לא חובה שיוצר טראנס יישמע רק טראנס

יש מלא אומנים שמנגנים מוסיקה ומעדיפים לשמוע דדדקא מוזיקה אחרת

למשל אם אתם מכירים את אחד מכלא 6

הוא יוצר ראפ אבל מעדיף לשמוע רוק

Old Post Oct-11-2004 19:59  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > איזה מוזיקה היוצרים והדיג'יים המפורסמים שומעים באוטו\בבית!?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (5): « 1 2 [3] 4 5 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackPerry O'Neil ID EE Episode 012 [2006] [6]

Click here to listen to the sample!Pause playbackLuis Paris - "Incantation" (Original mix) [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 07:02.

Forum Rules: