|
| quote: | Originally posted by MrBlond
הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה תמיד להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים לכל מה שיש לך ולסגור את כל התוכנות שרצות ברקע, במיוחד אלה שיש להם אייקון ליד השעה. פשוט תעיף אותם מהסטרט אפ... היום משום מה כל תוכנה שניה חושבת שזה קריטי בשבילה להתחיל יחד עם הוינדווס, אני מעיף את כולם, שום דבר אצלי לא מתחיל יחד עם וינדווס למעט נורטון אנטי וירוס, בקרה של צליל ובקרה של כרטיס מסך, וזהו.
ברור שגם תמיד עדיף לשמור על מקום בהרד דיסק באזור ה-2-3 ג'יגה ואז המחשב עובד יותר חלק.
ואם יש לך נורטון יוטיליטיס, תריץ דיסק דוקטור וספיד דיסק כל שבוע (עדיף להריץ ספיד דיסק לפני שאתה הולך לישון כי זה יכול לקחת זמן). זה לוקח זמן אבל זה שווה את זה, חבר שלי לא הריץ ספיד דיסק חצי שנה, המחשב שלו צלע, עשה ספיד דיסק, לקח איזה 10 שעות, ואחרי זה המחשב שלו טס.
בגדול זה מה שאני עושה כדי לשמור על המחשב שלי מהיר, אבל משום מה, המחשב תמיד מאט בסופו של דבר. אני מנסה לפרמט את המחשב בערך כל חצי שנה ככה ולהתקין הכל שוב, מה לעשות, הוינדווס לא מערכת הפעלה מושלמת ומשאירה לך הרבה שאריות שבסופו של דבר מאטים את המחשב שלך, ואז אתה מפרמט ומרגיש הבדל משמעותי.
אבל אם תריץ ספיד דיסק כל שבוע, ותשמור על המחשב נקי מוירוסים, אדוור וספייוור, ותימנע כמה שאפשר מתוכנות שצריכות לרוץ ברקע כל הזמן, המחשב שלך ישמור על המהירות שלו כמה שאפשר. ודרייברים מעודכנים + דיירקטס מעודכן יגרמו למשחקים להיות יעילים כמה שאפשר ולרוץ מהר.
אם אתה מעוניין בטיפ יותר רציני, זה כבר תלוי בחומרה שיש לך, אבל קירור של המחשב זה משהו קריטי שהרבה פעמים מוזנח, במיוחד כשאתה משלם למישהו שירכיב לך מחשב. אם יש לך מעבד של איי אם די, או מעבד חדש של אינטל, קירור נכון של המחשב יכול לשפר את המהירות שבה הוא עובד בצורה מדהימה. הדבר הכי טוב שיש היום זה קירור מים, שהוא קריטי לכאלה שעושים אוברקלוקינג, אבל גם אם לא, הוא יוריד את הטמפרטורה של המחשב שלך בצורה מדהימה, הרבה יותר טוב מ-7 מאווררים של מארז גם, והוא הרבה יותר שקט ממאווררים גם. אבל בשביל זה צריך כבר להוציא כסף ולעבוד על המארז שלך מבפנים. רק תזכור שטמפרטורה של המארז ושל המעבד משפיעה ישירות על הביצועים של המחשב, אז גם אם אתה לא הולך על קירור מים, תלך על כמה שיותר מאווררים שאתה יכול, ותשמור על הפנים של המחשב נקי מחוטים (תקנה אזיקונים ותצמיד חוטים לשלדה של המארז) כי ככה אתה שומר על זרימת אוויר אופטימלית במחשב. וכמובן, תנקה את הפילטרים של המאווררים כל שבוע, בישראל יש אוויר די מזוהם, מלא אבק בקיץ, הפילטרים נסתמים מהר מאוד. |
קודם כול תודה על ההשקעה
ועכשיו הבעיות:
אין מצב ל2 ג"יגה פנויים,יש לי מקסימום 200 מגה שאני יכול לפנות,מוזיקה של 6 שנים תופסת את הכול אין מה לעשות.
ובקשר לדרייברים - לפי מה שאני יודע הדרייבר היחיד שאפשר לעדכן זה הדרייבר של הכרטיס מסך לא?
איך קוראים לתוכנה של הספיד דיסק באנגלית?
לא ניראה לי יש לי בעיה עם הקירור אבל אני יודע שיש דיי הרבה אבק בפנים,ניראה לך זה משפיע בכלל?
למישהו יש מושג מה זה:
SVCHOST.EXE
NAVAPSVC.EXE
CMESYS.EXE
?
תופסים לי איזה 40 מגה ביחד על הזיכרון
דוגרי ניראה לי הכי חכם היום זה לקנות מחשב ב1800 שקל+צורב דיוידי ופלייסטישן2\3 שיצא אם יצא,זה פשוט יותר משתלם וכיף...
יאללה נקנה גם כרטיס מסך לסאן אנדראס ונ.ב.א לייב2005...

|