Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > יוצרי/די ג'יים של הפורום - יומן מסע
Pages (4): « 1 2 [3] 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
יא נידחפת!#@!

שאול, דבר יפה אה??????????

quote:
משנדחפת נענשת!!

חחחחחחחחח עלק נפיחה,
יגאל הרסת אותי!!!!!!!!!!!

quote:
לא נראה לי שהוא יתנגד...

חלאס נו...אל תפתה אותי!!

Old Post Oct-20-2004 20:09  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Black Dragon
www.ILTA-AGENCY.com

Registered: Aug 2004

הטרד הזה מצחיק טוב זה לא חדש בכל טרד יש יציאות
אז ה"מסע" שלי התחיל לפני 4 או 5 שנים
התחלתי לאהוב מוזיקה לאקטרונית ע"י הפרודיג'י
הם היו הלהקה שהערצתי כשהייתי קטן.. וואלה הרבה רעש מקצבים מטורפים והרבה אנרגיה
משם הכל זרם אל המוזיקה האלקטרונית...הייתי יוצא למסיבות ילדים האלה כשהיה את אלה גוטמן וצ'ופי וכל אלה
אפילו היה את ג'ורג' בטטה למי שזוכר
אחד מסומם שהתחפש לבטטה מחייכת אבל שם טראקים סוףףף
משם התחלתי לחלום על להיות דיג'יי במסיבה
התחלתי לחפש אחר תוכנות מיקסוס וכל אלה והשגתי כמה טראקים אז בנאפסטר והתחלתי לעבוד עם זה
באותה תקופה שהתחלתי גם הצטרפתי לפורום..אני זוכר היינו רושמים פה דברים שהיינו מביישים את עצמנו כעשיו חחח אבל זו היתה התקופה ההיא.
מפה לשם אבא שלי היה צריך לטוס לארה"ב אז עבדתי והשגתי איזה 5000 אלך ואבא שלי אמר שהוא יעשה איתי חצי חצי במכיר הציוד אז הזמנתי שני פיונירים 100, מיקסר של ניו מארק שעדיין לדעתי מצוין!! ואוזניות של סוני
והכל עלה לי לבסוף כ950 דולר בלבד!!!! אבא עשה קצת סידורים והצליח להעביר את זה במכס ואני ישר חיברתי הכל לחשמל כמובן עם מתאם שלא ישרף לי
ונעלתי את עצמי בחדר איזה חודש ככה.. פשוט הסתכלתי על הציוד ולא ידעתי בשיטטטט מה לעשות אפילו פחדתי להעז בהתחלה לעשות משהו
אבל היה לי כזה רצון ללמוד ולהצליח בזה שלמדתי הכל לבד מבלי עזרה של אף אחד ובלי עזרה של שום חוברות או כל מיני פשוט לבד..
כשהקלטתי את הסט הראשון שלי שהיה לטעמי ממש מוצלח החלטתי לשלוח ל
ETS GLOBAL RADIO.
אותו רדיו שעכשיו התוכנית שלי משודרת שם.. והבן אדם התלהב
השמיע אותו פה ושם וביקש ממני עוד סטים
לאחר תקופה הוא הציע לי לעשות תוכנית חודשית ואני אמרתי שזה נראה לי רעיון טוב והתחלתי לחשוב אולי לארח אורחים מהפורום או לא יודע מה בדיוק
משם כבר בעצם הרגשתי שעליתי מדרגה.. התחלתי עם התוכנית והשגתי לי מאזינים קבועים לתוכנית ויצרתי קשרים פה ושם והתחלתי להכיר יותר את הסגנונות השונים של המוזיקה ואת היחודיות של דיג'ייז שונים שאירחתי
כיום אני כבר מעביר תוכנית שבועית ברדיו אני מניח שאתם כולכם יודעים עם אורחים מכל העולם מהטובים בעולם וכן כן יש הרבה דיג'ייאים כאלה שגם מאזינים לתוכנית שלי.. למשל ההפתעה הגדולה ש
RANK 1
שלחו לי מייל וביקשו להתארח זה באמת היה כבוד
ועכשיו יש לי רשימה ענקית של אורחים אחריי ועוד רשימה גדולה מלפניי שעתידיים להתארח..
אחרי שהתחלתי להתבסס על הסגנון שלי ועל החלומות הבאים שלי אני וגיל החלטנו לעשות משהו שיגרום למעיין מהפכה כזו..
ומשם הגיעה
ILTA AGENCY
תחת הדוף הזה אנחנו החלטנו להקים קבוצה של דיג'ייז שמתעסקת במוזיקה אלקטרונית בלבד וגם יוצרים חדשים שמחפשים קידום

היום אני פה מסתכל ואומר לעצמי שזה אולי לא נראה הרבה אבל ההרגשה בפנים אומרת הכל..שזה מעל למה שציפיתי בכלל.
עכשיו שהתחלנו את הסוכנות אנחנו רק נעלה עוד שלב ועוד שלב ואני מקווה שבקרוב תבינו את המשמעות של הסוכנות ותשמעו עליה לא רק בפורום

נראה לי זה הפוסט הכי ארוך שרשמתי בחיים ואין לי כוח לרשום עוד אז נקרא לחלק זה כחלק א' עד לפעם הבאה

עד פה.. שלכם
Black Dragon.

*** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2)
http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif

Old Post Oct-23-2004 20:48 
Click Here to See the Profile for Black Dragon Click here to Send Black Dragon a Private Message Visit Black Dragon's homepage! Add Black Dragon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MASTERsplinter
Supreme sexy tranceaddict

Registered: Nov 2002

WORD!
כבוד.

Old Post Oct-23-2004 21:01  Israel
Click Here to See the Profile for MASTERsplinter Click here to Send MASTERsplinter a Private Message Add MASTERsplinter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

quote:
Originally posted by MASTERsplinter
WORD!
כבוד.

כמו שמארק היה אומר:
AMEN BROTHER !!!

Old Post Oct-23-2004 22:26  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Gil Shwarts
Guest

Registered: Not Yet
quote:
Originally posted by Black Dragon
משם הכל זרם אל המוזיקה האלקטרונית...הייתי יוצא למסיבות ילדים האלה כשהיה את אלה גוטמן וצ'ופי וכל אלה
התחלתי לחפש אחר תוכנות מיקסוס וכל אלה והשגתי כמה טראקים אז בנאפסטר והתחלתי לעבוד עם זה
באותה תקופה שהתחלתי גם הצטרפתי לפורום..אני זוכר היינו רושמים פה דברים שהיינו מביישים את עצמנו כעשיו חחח אבל זו היתה התקופה ההיא.
מפה לשם אבא שלי היה צריך לטוס לארה"ב אז עבדתי והשגתי איזה 5000 אלך ואבא שלי אמר שהוא יעשה איתי חצי חצי במכיר הציוד אז הזמנתי שני פיונירים 100, מיקסר של ניו מארק שעדיין לדעתי מצוין!! ואוזניות של סוני
והכל עלה לי לבסוף כ950 דולר בלבד!!!! אבא עשה קצת סידורים והצליח להעביר את זה במכס ואני ישר חיברתי הכל לחשמל כמובן עם מתאם שלא ישרף לי
ונעלתי את עצמי בחדר איזה חודש ככה.. פשוט הסתכלתי על הציוד ולא ידעתי בשיטטטט מה לעשות אפילו פחדתי להעז בהתחלה לעשות משהו
אבל היה לי כזה רצון ללמוד ולהצליח בזה שלמדתי הכל לבד מבלי עזרה של אף אחד ובלי עזרה של שום חוברות או כל מיני פשוט לבד..
ETS GLOBAL RADIO.
לאחר תקופה הוא הציע לי לעשות תוכנית חודשית ואני אמרתי שזה נראה לי רעיון טוב והתחלתי לחשוב אולי לארח אורחים מהפורום או לא יודע מה בדיוק
משם כבר בעצם הרגשתי שעליתי מדרגה.. התחלתי עם התוכנית והשגתי לי מאזינים קבועים לתוכנית ויצרתי קשרים פה ושם והתחלתי להכיר יותר את הסגנונות השונים של המוזיקה ואת היחודיות של דיג'ייז שונים שאירחתי
כיום אני כבר מעביר תוכנית שבועית ברדיו אני מניח שאתם כולכם יודעים עם אורחים מכל העולם מהטובים בעולם וכן כן יש הרבה דיג'ייאים כאלה שגם מאזינים לתוכנית שלי.. למשל ההפתעה הגדולה ש
RANK 1
ועכשיו יש לי רשימה ענקית של אורחים אחריי ועוד רשימה גדולה מלפניי שעתידיים להתארח..
אחרי שהתחלתי להתבסס על הסגנון שלי ועל החלומות הבאים שלי אני וגיל החלטנו לעשות משהו שיגרום למעיין מהפכה כזו..
ומשם הגיעה
ILTA AGENCY
תחת הדוף הזה אנחנו החלטנו להקים קבוצה של דיג'ייז שמתעסקת במוזיקה אלקטרונית בלבד וגם יוצרים חדשים שמחפשים קידום

היום אני פה מסתכל ואומר לעצמי שזה אולי לא נראה הרבה אבל ההרגשה בפנים אומרת הכל..שזה מעל למה שציפיתי בכלל.
עכשיו שהתחלנו את הסוכנות אנחנו רק נעלה עוד שלב ועוד שלב ואני מקווה שבקרוב תבינו את המשמעות של הסוכנות ותשמעו עליה לא רק בפורום

נראה לי זה הפוסט הכי ארוך שרשמתי בחיים ואין לי כוח לרשום עוד אז נקרא לחלק זה כחלק א' עד לפעם הבאה

עד פה.. שלכם
Black Dragon.

זה מה שנקרא ביוגרפיה אנשים
תלמדו.

Old Post Oct-24-2004 01:59 
Add  to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by markfeldman
לא נראה לי שהוא יתנגד...

מישום מה לא נראה לי שגם היא תתנגד..

Old Post Oct-24-2004 02:18 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

אליקו חיכיתי לפוסט הזה שלך...
תהיתי איך עוד לא רשמת... אבל היה שווה לחכות!
אהלןןןןןןןןן יפה!
טוב לדעת איך הכל התחיל!

quote:
מישום מה לא נראה לי שגם היא תתנגד..

שאול תזהר שאנ'לא אכנס גם בך!

Old Post Oct-24-2004 05:00  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by princess cc
שאול תזהר שאנ'לא אכנס גם בך!

אני אמור לפחד או לשמוח?

Old Post Oct-24-2004 13:05 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

quote:
Originally posted by Shahar
אני אמור לפחד או לשמוח?

אני במקומך הייתי בורח לאיזה בניין נטוש בעזה

Old Post Oct-24-2004 14:59  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
אני במקומך הייתי בורח לאיזה בניין נטוש בעזה

שאול, אני במקומך הייתי מאמצת ת'רעיון

Old Post Oct-24-2004 17:18  Israel
SMoKeR
tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Black Dragon
ETS GLOBAL RADIO.
RANK 1
ומשם הגיעה
ILTA AGENCY

עד פה.. שלכם
Black Dragon.

וואו איזה הישג...כבוד אחי עלה והצלח
גם אני מתכנן להיכנס לעסק בקרוב...חוסך בינתיים לציוד...

Old Post Oct-24-2004 19:58  Israel
Click Here to See the Profile for SMoKeR Click here to Send SMoKeR a Private Message Add SMoKeR to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

אלי, אחי, כבוד !

בונים עליך לעתיד ישראל....

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Oct-24-2004 21:25  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > יוצרי/די ג'יים של הפורום - יומן מסע
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 2 [3] 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackhouse tune played by fatboy slim [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSSL - Follow Me (Original Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 16:56.

Forum Rules: