אני ורועי חגגנו לנו עם הצעיף (רועי זה היה בהחלט חזק ומשעשע) בחממה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook אני ורועי חגגנו לנו עם הצעיף (רועי זה היה בהחלט חזק ומשעשע) בחממה חחחחחחחחח זה תופס אני אומר לך נעלמת לי אבל לכמה שעות שהוא היה איתך... מוזר... או שאני נעלמתי בכלל... אלכוהול בריאות
___________________ .
quote:Originally posted by markfeldman guy gerber בחור ישראלי ? אדיר, מאיפה אתה יודע רוסית ? guy gerber ישראלי ישראלי ואני רוסית יודע מהשכונה ...
___________________ www.Huge-A.com www.myspace.com/adirelimelech Huge-A @ Agnosia Records
חן ורועי בא לכם לספר לנו משו?
quote:Originally posted by Shahar חן ורועי בא לכם לספר לנו משו? תבין שזה מהדברים שלא מספרין לאנשים.... אבל אני בעד...
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by Glenn-Holmes תבין שזה מהדברים שלא מספרין לאנשים.... אבל אני בעד... גם אני גם אני .. "עוד סיפור אחד של אהבה לפני שמכבים את האורות... עוד נשיקה אחת קטנה .. לה לה לה .."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיר שאני לא יתחיל לספר סיפורי אהבה אה?
quote:Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיר שאני לא יתחיל לספר סיפורי אהבה אה? שחר אתה מסוכן לציבור עם כל הציוד לחימה שיש לך בחדר
quote:Originally posted by Shahar חן ורועי בא לכם לספר לנו משו? האמת שלא ממש בא לי לספר לכם משהו... אבל אם אתם מתעקשים... היה לי די נחמד בחממה... אלכוהול זה טוב