|
לפני הכל :
יש פה שמות שלא יגידו לכם כלום אבל תנסו להתעמק בנושא המרכזי
ואם מישהו לא מבין זה אומר שהצלחתי להפריע לו בהבנת הנקרא!!
מי אמר אני ולא הגיע ?????
המקום : האומן החיפאי היבש
תאריך הפרעה: 13-01-05
רכב חינם : אופיר המפריע !
יום חמישי אני מוצא את עצמי עם רוני מגיע לאזור המרכז בשעה שנקבעה מראש בכדי לתפוס את אופיר שהוא ההסעה שלנו לאזור הצפון .
נוספים לפשע ראובן והחברה שבאיזה שהוא שלב לא עומדים בזמנים ! שעל זה נאמר צפה פגיעה או הפרעה בעברית נכונה
הזוג מגיע אלינו ואנחנו בדרכנו לאומן החיפאי...
בדרך אופיר מסביר על היסטורית סייברים ומסעות של הפרעה קשות שעברו
אחרי נסיעה של שעה פלוס מגיעים לאזור פוגשים את הילה ואחותה וכמובן תומר המגזל גיזולים.
שותים קצת משתפצרים לפני עקב זמן ההגעה ומפנים רגלנו לעבר הכניסה עוברים סלקציה והנה להפרעתנו אנחנו מגלים בעיית רשימה שעושה לי סרטים קשים ומחזירה אותי לרכב בקור המחריד ביותר שהכרתי בשביל לעשות שיחה לסידור הכניסה...
בחזרה אופיר מעלה רעיון לשם שינוי רעיון טוב . ואנחנו בבפנוכו של המועדון יחדיו עם עוד שותפים לפשע שהם : לירן ודימה .
עולים לקומה העליונה היישר לאולם המרכזי שלא מלא בכלל ... וברקע גל מיני להיטים מסחריים ברמות קשות!!!
בכל מקרה אנחנו ממשיכים לעבר העמדה של האחים אומרים שלום קצת צילומים וההופעה מתחילה... כמובן פתיחה עולמית ביותר שעשתה בלאגן ליוונים וגרמה להם לנזקים עצומים עקב שבירת יתר צלחות בסילבסטר
וכמו שרוני אמר כולם היו בבלאק אוט עצבני ולא זזים בכלל מה שאומר "אין אווירה" וזה לא חינם !!!
אני כמובן לא שם לב לכל החצילים שמסביב ועולה יחדיו עם ראובן לפריע קשות לאחים על מוזיקה נפלאה שנמשכת עד 3 וחצי בערך...
וכמובן המקום כבר מתחיל להיות רייקני ביותר מה שלא מפריע לי בכלל כי ישר אחרי ההופעה נמצא כבר על העמדה המרכזית שמואל עם סט עדכני כמו תמיד 
מה שמביא אותנו לסיום סופי של המסיבה בשעה 4 וחצי כמובן תמונות בנוהל תודות ואמירת שלום עד הפעם הבאה שלא הייתה רחוקה ....
אחרי הכל עושים אפטר אוכל שהפעם לא היה בנאפיס אלה במסעדה שאופיר טוען שחיפש אותה וזה מקום שרצינו מההתחלה (חצי שעה אנחנו נוסעים אלק חיפש )
על איביזה שמעתם ?? אווירה ראיתם ??? האומן 17 הייתם ??
המקום : האומן הירושלמי האיכותי לשם שינויי
תאריך הפרעה: 14-01-05
רכב חינם : אין !
מונית לא חינם : יש !
יום שישי אחרי שינה של שעתיים שלוש בדיוק על השעון אני מוצא את עצמי אצל האישה .
באותו זמן מארגן דברים משתפצר מכין הכל בשביל היום הגדול שיכה בחוזקה !!!!!מה שלא היה לטובתי שוב.. תודות לחבר הלא אמין של טלטול (ויטלי - טל - סטיב... תרגישו חופשי להמציא לו שם נוסף) . בכל מקרה תשבוה טלפונית שמגיעה אליי בדיוק שאני עוד לצאת עוד רגע מהבית לעבר האומן אומרת לי שאין רכב ...
אני לעצמי אומר על הזיין שלי כולם מי שלא רוצה להגיע שישאר בבית !!! אני פלאש לא מפסיד אפילו לא יודע מה יהיה ... הולך מוציא 300 ש"ח חדשים מזמין מונית שאוספת אותי ואת החברה שלי ועל הדרך את אורנה שאני אומר לעצמי הוולאי והיו כולם כמותה שלא עושה חשבון לכלום ויוצאת בכל מחיר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיצר חברים הסיפור ממשיך עם נסיעה מרובעת שברכב נמצאים : אני האישה אורנה והנהג המפריע ! .... באמצע הדרך מתדלקים במונית המחוממת ומגיעים בבטחה לאזור האומן הירושלמי שעליו אני יכול להגיד שהלוואי על חיפה להיות רק אחוז אחד ממה שהולך שם!
בכל מקרה פוגשים את ירון עדי עומר .. שותים קצת ונכנסים בלי בעיות .
בפנים פוגשים את האחים שלי - צח - אלעד- ירון (shmintz)
ועוד אחרים שאני לא זוכר כרגע לצערי..
בנוהל שלנו זה צילומים חיבוקים ושלום ושתיה חינם ...
המקום מפוץ ודחוס באנשים מכל כיוון אפשרי ...
אנחנו מחכים קצת ליד העמדה אומרים תודה ליובל שחימם טוב את הקהל לשמואל שעושה בהם פשעי מוזיקה בצורת אלקטרו עדכניי ביותר ..
אנחנו ביינתים מבקשים סליחה מהמסטר כי חייבים לצאת לאירגון של אור ושתייה "בקטנה"...
חוזרים מהר מעודכנים באור מפריע . היישר לתחילת ההופעה של האחים שעל זה אני אומר :
ככה יעשו הפלאש אשר הסייבר חפץ בהגיעו
ולקהל בכלללללל

אז אולי את הפתיחה שאני מכיר בדיוק כל ביט וביט הפסדתי .. אבל את U2 בטוח שלא ...
כן פתיחה מעולה של האחים עם עקיצה חדשנית הקבל כמו שאתם רואים בתמונה באוויר עד סוף המסיבה האחים פותחים לכולם את התחת עם עקיצות וקטעים מוכרים שלהם כמו שאמר ידידי ורעי צח . אני כמובן כל עוד נפשי בי צועק לכל הכיוונים ומורם באוויר על ידי צח בכל זמן אפשרי ...
ומבקש סליחות וכפרות על מה שהיה בחיפה ומקבל את זה חוזקה בתשובה ציונית ישראלית מספר 71 היישר מנצרת, ות"א כיום, עד לאומן הירושלמי והיישר לפנים שלי עם עוצמות גדולות של "קרחנה" ומה שהיה לחנה שהייתה גם היא במסיבה
אני עושה סאונד צ'אק וצועק אפטר איכילוב בחלקיקי הקול האחרונים שלי...

מנוף עדכני למסיבות (חייגו עכשיו !!!)

במסיבה רן מגיע אלינו לתת חינם שוטים של שתייה שלא ברורה עדיין... חינם לוקחים. 

באמצע כנראה עקב בעיות גב של צח שרון קיבלה ממני מכה קלה אבל הכל טוב .
אחרי הסיום של ההופעה האחים עושים בדיקת פצועים ורואים שנשארו עוד כמה שלא סבלו מהפלאש.. מה שאומר "שדרג עצמך לפלאש" .... ושולחים בלי לחשוב בכלל את האח שמואל שיקטול כל מה שחיי וקיים במועדון ....

אנחנו בשלנו ממשיכים להתקרחן אבל כנראה שהאפטר השפיע על מישהו .. עליי לא הפעם אבל על האישה כן ,זה היה לרעתי גם כי הייתי חייב לעזוב את הכל ולדאוג ...
הרבה לא הפסדתי כי :
אפטר רציתי אפטר קיבלתי ...
לסיכום :
תודה גדולה לאחים שעשו לי את המסיבה הכי טובה שיכולה להיות !
לכל מי שהגיע להפריע (רק אני וירון)
לנהג מונית שנסע מהר :!:
לחברה שלי ששרדה "אפטר" שכזה!!!
לאורנה האחת שאני מעריך !!!
לכל השאר : צח - עדי - אלעד שחכתי מישהו ???
וכן תודה גדולה על חזרה הבית ל : ירון (shmintz) יצאת גדול אחי !!!
זהו אנשים אני גמור מת בלי קול בלי כח רק עם זכרונות טובים עד הפעם הבאה עם האחים
חבל באמת שלא הגיעו יותר חברי פורום .
נפגש רק בשמחות אמן אמן אמן !!! 
Last edited by Huge-A on Jan-16-2005 at 14:32
|