quote:Originally posted by Huge-A שחר אתה לא מבין שאומרים לך משהו במפורש כמוני או כמו יוחאי !!! על זה יצאת חציל !!! סומך על יוחאי אחי הוא עבד שם עם עובדות לא מתווכחים! כנראה אותו קריין שבא כל פעם ובקשר ליצאת חציל היה קטע במסיבה רובן אמר לי משו לא הבנתי כלום אז עשיתי לו כזה כן כן עם הראש הוא עושה לי יצאת חציל רובן מה רצית שם ?
עזוב שחר. יצאת חציל..
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook עזוב שחר. יצאת חציל.. לך לישוןןןןןןן שיכוררררררר שיכורררררררררררר שיכוררררררר אני זין אם לא מסתובב לך הראש ככה:
quote:Originally posted by DjChook פרצוף חציל לא ככה אדיר?
שמישהו יציל את הפורום הזה...
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio שמישהו יציל את הפורום הזה... ראסמי.. אני בעד שצח מחליף את חן בתור מוד..
חחחחחחחחחחחחחחח העיקר אני קבלתי אישור מחן לכתוב מה בא לי נכון???????? איזה קטע היה לראות אותך במסיבה נראה כזה ילד טוב לא מאיים כמו פה ראסמי בהתחלה קצת פחדתי ממך אבל עכשיו כבר לא אני יכולה לרשום מה בא לי נה נה נה נה
quote:Originally posted by Rising ראסמי.. אני בעד שצח מחליף את חן בתור מוד.. אתם רואים אורן בחור רציני חושב טוב למשל יש לו רעיונות טובים תיישמו אנשים
צח - מצוץ לי אורן - יא בנזונה סיסי -
quote:Originally posted by Scorchio שמישהו יציל את הפורום הזה... אניטה פללי
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation