|
|
|
|
 |
Meltdown
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2004
|
|
|
אילן, הדוגמה של מה שקרה במועדון הלונה, באה כדי לציין שלפעמים זה מה שקורה, כאשר מקפידים על סלקציה חזקה, אני באופן אישי שמעתי איך מאיימים על אחד הסלקטורים בנקסט, בקו מיליניום שישפכו לו את הדם, אם לא ייתנו לערס אחד ולכמה חברים שלו להכנס למועדון, וכל זה בא במטרה לציין שאני מעדיף קהל יותר מבוגר ממה שהיה ביום שישי בנקסט, אבל אם אני צריך לבחור בין אנשים בגילאי צבא או לפני צבא, שבאים נטו רק כדי לשמוע את המוזיקה של הדי ג'יי מחו"ל או מהארץ, או שבמקומם אני צריך לבלות ערב בחשש שאם אני אדחוף בטעות ערס בגילי, הוא יזמין אותי למכות בחוץ, אני אעדיף תמיד את האנשים בגילאי צבא או פחות ע"פ הערסים.
ולגבי כל נושא הגזענות, ו/או אי האמונה בשלום, אני מחזיק בדעות שבוא נאמר, הם לא דעות שרוב העם מחזיק בהם כרגע, אם אתה מבין אותי, בין אם בנושא ההתנתקות, או בכל הקשור לשרון , או לביבי , או על כל שר אחר מהליכוד, אבל כפי שאני רואה את זה, עם כל הצער שבדבר, ולמרות ההצטרפות של המערך לממשלת הליכוד, אני עדיין נשאר די סקפטי, לגבי הסיכויים להשגתו של שלום אמת בינינו לבין הפלשתיניאים. מדינות ערב השונות + חיזבאללה, לא יתנו לזה לקרות כל כך מהר, אם בכלל. לדעתי אבו מאזן לא יאריך ימים בתור ראש הרשות הפלשתיניאית, ולא בגלל מצבו הבריאותי, אלא לאור הידיעות המתבגרות והולכות, על כך שחיזבאללה שם אותו על הכוונת, לאור הנכונות שלו לשבת לשיחות שלום עם שרון.
הלוואי שאני אטעה ובגדול, אבל אינני מאמין בכך שאטעה.

|
|
Feb-09-2005 01:11
|
|
|
 |
 |
dan_yarok!!
Senior tranceaddict
Registered: Oct 2004
|
|
|
בדיקות זה בסדר
אבל זה הביא לרצח מאבטח בלונה בחיפה!!
לא הכניסו 3 והם חזרו אחרי זה וירו במאבטח שמת והשאיר אחריו אישה וילדה קטנה עסק מסוכן!
Feb-09-2005 19:40
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000
|
|
|
אלקס אין לי כח להגיב לך ארוכות, יש לי הרגשה שאילן יעשה את זה
אבל
א. אין שום קשר בין השואה לערבים
ב. צריך ללמוד להסתכל על מצבים ולמצוא את המצב הכי פחות רע מבחינתנו
וזה מה שעושים
בנוסף, יכול להיות שהרבה ערבים ירצו עדיין להרוג אותנו, אבל מספיק הנהגה שלא תיתן להם כי היא מספיק חכמה לדעת שזה לא טוב להם,
אתה יודע, הכל פוליטיקה, אז הטרור יפסק.
זה חזון השמאל, ואין מה לעשות אח שלי, זה גם חזון הימין היום
לפחות ראש הממשלה שלך...
ושוב, מה האלטרנטיבה ?!
Feb-10-2005 07:34
|
|
|
 |
 |
|  |
All times are GMT. The time now is 04:28.
Forum Rules: