Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מסיבה של בי יו
Pages (7): « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DJ Shultz
Junior tranceaddict

Registered: Jan 2006

אהלן לכולם הודעה ראשונה שלי פה!

קודם כל כמו שכבר אמרו פה כמה אנשים בקשר למסיבה
המסיבה היא לקידום הטראנס בישראל...לצערי ואני מאמין שגם לצערכם הסצינה הזאת לא ממש קיימת בישראל..במועדונים הכוונה!
אנחנו מנסים ליצור משהו ייחודי וקטן לא מסחרי...שנוכל מדי פעם לצאת ולהנות בלי פוזות! לא מחפשים בנות לא מחפשים כסף לא כלום רק לבוא לשמוע מוזיקה טובה ולהנות קצת
אומנם מדי פעם מביאים מישהו לפה..כמו שאמרו לדוגמא ארמין ואן ביורן שיגיע יומיים אחרי המסיבה שלנו לאומן 17 בת"א
קודם כל בתגובה בנושא הזה לשחר..שאין לי מושג מי אתה ולמה אתה כל כך עצבני אחי ולמה יש בך כזאת שנאה ..אבל זה עיניינך..
אין לנו "תחרות" עם המסיבה של ארמין כי אנחנו בטח לא יכולים להתמודד איתם מבחינת כמות קהל ואיכות מקום וסאונד והלאה והלאה...אין לנו תחרות עם אף אחד..פשוט אנחנו רוצים ליצור משהו גם משהו משלנו...
אז יש ארמין אחרי יומיים...אין סיבה שלא ללכת גם לארמין וגם לשלנו...

ודבר שני שעוד מהמסיבה הראשונה שלנו אתה בא וקטלת את המסיבה עוד לפני שהיא קמה בכלל..ככה שבטח לא הופתעתי שקטלת את המסיבה אחרי..
בן אדם כמוך שיש לו אהבה למוזיקה הזאת וסתם קוטל מסיבה שהיא די נדירה במדינה שלנו..כי פשוט לא קיימות הרבה מסיבות כאלו..פה ושם יש יציאות
בקיצור בן אדם כמוך שבא וקוטל סתם לפני ואחרי..זה רק ממניעים אישיים לדעתי..לא יודע אבל למה...ואת האמת? לא כל כך מעניין אותי למה..
פשוט אני בא בצורה יפה ..כי ככה אני אני לא בא לריב עם אף אחד..ומסנה להסביר לך אחי שאין סיבה שתקטול סתם מסיבות כאלו שאחרי הכל אולי אולי אולי יכול גם להעיר לך פנים בעתיד..שאולי גם בזכותנו תתפתח פה סצינה מסויימת וגם לדי גי'ים כמוך וכמוני יהיה הרבה עובדה ונוכל לנגן מה שאנחנו אוהבים במקום לשבת בבית..ולחכות לעבור לאמסטרדם\גרמניה\וואט אבר ..בשביל לפתח קריירה מסויימת..כמה שזה נשמע דמיוני ומגוכך אולי..אבל בכל זאת אני יוכל להגיד עוד כמה שנים שניסיתי לפחות ועשיתי מה שאני יכול..

תחשוב על זה טיפה..אולי קצת תתרכך עם הדעות והתגובות שלך..
וגם אף אחד לא הכריח אותך לבוא למסיבה את האמת
אבל אם תבוא אני אומר לך מילה אישית..שאני יעשה לך באמת כבוד ולא יריב איתך כי אין על מה בסך הכל..ואתה יכול לשאול את יוראי ואת גיר -בלו דראגון מהפורום הזה שהם באו וישבתי איתם וצחקתי איתם והיה כיף והם לא הרגישו לא רצויים או משהו..במיוחד יוראי שלא היה לי מושג מי הוא דקה לפני שהוא בא..גיל זה לא חוכמה אני מכיר אותו שנים חח

בכל מקרה אני באמת מקווה שהפורום שלכם יראה קצת נוכחות במסיבה הקרובה..כי באמת שמה שחשוב לי חשוב לכם אני חושב!

ועוד משהו שחר..למרות שבמקרים שונים ואחרים שאני רואה פה בפורום הזה ..אני באמת מקווה שלא תתחיל גם מההודעה הזאת להתעצבן ולריב כי באמת שאין פה שום נימה של ציניות או כעס או משהו...

יום טוב לכולם!!!

Old Post Feb-28-2006 19:54  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Shultz Click here to Send DJ Shultz a Private Message Add DJ Shultz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

שאולי יא מעפן
מגיע לפורום שלי ואפילו לא נותן כבוד

סתם אחי, אני באמת מקווה להגיע למסיבה
(ואם אתה מסטול, אז זה חן)

Old Post Feb-28-2006 21:48 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DvJ
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2005

נירא לי אני יבוא פעם שעברה היה דווקא לא רע.....
אבל משהו אחד חייבים להסביר לי

למה איתי פותח עוד פעם ???
ולא הכנסתם אותו באמצע??

Old Post Feb-28-2006 21:53  Israel
Click Here to See the Profile for DvJ Click here to Send DvJ a Private Message Add DvJ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJMIKE
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2003

אל תדאג, הפעם יהיה לאיתי את זמן האפליפט שלו, צפה להרבה חומרים חדשים ומסתוריים

quote:
Originally posted by DvJ
נירא לי אני יבוא פעם שעברה היה דווקא לא רע.....
אבל משהו אחד חייבים להסביר לי

למה איתי פותח עוד פעם ???
ולא הכנסתם אותו באמצע??

Old Post Feb-28-2006 22:36  Israel
Click Here to See the Profile for DJMIKE Click here to Send DJMIKE a Private Message Add DJMIKE to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

קודם כל גם אני חושב שאיתי ראוי למיקום אחר

ושוב הפעם אני מאמין שאני יגיע ויסחוב איתי עוד נציג ואוהב של המוזיקה הנפלאה הזו

מעט מדי פרוגרסיב לצערי כך נראה שוב אבל בסה"כ באמת כל הכבוד על הפקה נוספת!

Old Post Feb-28-2006 22:51 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Shultz
Junior tranceaddict

חן?!
חן הראל?!

ולגבי מיקומו של איתי בערב
לדעתי? אתם טועים
לדעתי לדי ג'יים שפותחים את הערב יש תפקיד מאוד מאוד חשוב

ואיתי הפעם ינגן מה שהוא אוהב ככה שאין לכם מה לדאוג

Old Post Mar-01-2006 20:44  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Shultz Click here to Send DJ Shultz a Private Message Add DJ Shultz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by DJ Shultz
חן?!
חן הראל?!

ולגבי מיקומו של איתי בערב
לדעתי? אתם טועים
לדעתי לדי ג'יים שפותחים את הערב יש תפקיד מאוד מאוד חשוב

ואיתי הפעם ינגן מה שהוא אוהב ככה שאין לכם מה לדאוג

איתי ינגן משהוא אוהב = אילן ישמע פחות פרוגרסיב...

ולגבי די גיים שפותחים תערב - תפקיד חשוב ביותר אבל אני חושב ומאמין שהמקום של איתי הוא אחרי הדי גיי שפותח

ועם כל זה זוהי רק ביקורת בונה

המטרה שלי היא להגיע ולחוות בנס הזה של אנשים עם אהבה למוזיקה שפשוט עושים מסיבה

כל הכבוד לכם!

Old Post Mar-01-2006 21:34 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

כן שאולי =]

Old Post Mar-01-2006 21:50 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-AP-
Senior tranceaddict

Registered: Feb 2005

אגב, אני אולי קצת עיוור, אבל לא ראיתי את המחיר כניסה. מה הוא?

We know you can find it all on Youtube, but do you really want to search?
Dubstep House\Electro Minimal House Hits Psy\GOA

Last edited by -AP- on Dec-26-2011 at 13:11

Old Post Mar-02-2006 07:37  Israel
Click Here to See the Profile for -AP- Click here to Send -AP- a Private Message Visit -AP-'s homepage! Add -AP- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJMIKE
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2003

50 ש"ח

Old Post Mar-02-2006 09:07  Israel
Click Here to See the Profile for DJMIKE Click here to Send DJMIKE a Private Message Add DJMIKE to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

נשמעת לי מסיבה ממש נחמדה. חבל ש:
1) ארמין יגנוב להם את ההצגה אחרי יומיים.
2) הם מחקו אותי מהפורום.
שיהיה להם בהצלחה.

Old Post Mar-02-2006 21:28  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Shultz
Junior tranceaddict

באמת ראיתי שמחקו אותך אם משהו כזה
למה זה קרה אחי?
לא יודע למה
פשוט ראיתי את השם שלך מחוק...

שמע אני יברר אחי אני בלי נדר יחזיר אותך
פשוט עשית טעות ולא הבנת את הפורום והסתובבת במקומות לא טובים בפורום חחח
כנס רק לפורום קלאב!

Old Post Mar-02-2006 21:38  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מסיבה של בי יו
Post New Thread    Post A Reply

Pages (7): « 1 2 [3] 4 5 6 7 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackCrunchy dirtiness off a Fergie set (a well known track to many I'm sure) [2005] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackHammer House - The Jumper [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 14:04.

Forum Rules: